Foto: F64

Otrdien Dzintaru koncertzālē notikušo Jaunā viļņa 2011 atklāšanas koncertu apmeklēja arī viens no populārākajiem pašmāju basketbolistiem Sandis Valters kopā ar savu mīļoto sievieti un bērna māti Elīzu Kaurāti (abi attēlā).

Tiesa gan, Valters ar pavadoni Krievijas šovbiznesa zvaigžņu uzstāšanos uz skatuves pat negrasījās baudīt - lielāko vakara daļu pamanāmais pāris pavadīja, skaidrojot savas attiecības un publiski maigojoties.

Neilgi pēc ierašanās koncertzālē Kaurāte par kaut ko saniknojās uz Valteru un sāka niķoties. Lai nomierinātu savu draudzeni, sportists viņu aizveda patālāk no ļaužu pūļa un krietnu brīdi turēja apskautu.

Kad pievilcīgā gaišmate bija pierimusi, pāris ieņēma vietas pie Jaunā viļņa ūdens tirdzniecības centra, kur Valters gan gādīgi piekārtoja mīļotās sievietes kleitu, gan nepārtraukti viņu apskāva un, nekautrējoties no garāmgājēju acīm, sirsnīgi bučoja un mīļoja.

Valters attiecības ar modeli Kaurāti uzsāka pirms aptuveni diviem gadiem, bet šī gada aprīlī Elīza sportistam dāvāja dēlēnu. Arī gaidību laikā jaunā sieviete savas attiecības ar sportistu risināja publiski, sociālajos tīklos publicējot paziņojumu, ka bakstebolists ir ļauns un izturoties pret viņu "kā pret pēdējo".

Nedaudz vēlāk Elīza gan skaidroja, ka viņai uznākusi histērija un ar šo ierakstu viņa gluži vienkārši vēlējusies ieriebt sava gaidāmā bērniņa tēvam, kā arī solījās, ka šādas bērnišķības neatkārtošoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!