Foto: Mango

VEF/Rīga komandas basketbolists Sandis Valters (attēlā) arvien biežāk sabiedrībā iziet ar savu jauno draudzeni, 25 gadus veco modeli Elīzi Kaurāti, kura jauno attiecību dēļ pat pārcēlusies no ASV uz dzīvi Latvijā.

Pagaidām gan skandalozās Valteru dinastijas pārstāvja draudzene no sīkākiem komentāriem par abu attiecībām ir atturējusies, bet pašmāju mediji novērojuši, ka jaunajai sievietei jau izveidojušās labas attiecības ar Sanda meitu Luīzi, kura dzimusi laulībā ar Katrīnu Valteri, un basketbolists ar modeli uzsācis kopdzīvi.  

Valtera jaunā draudzene ir dzimusi Latvijā, bet, kad meitene bijusi piecus gadus veca, māte no Latvijas pārcēlusies uz Ņujorku, Elīza bieži pie viņas ciemojusies un pat gājusi tur dažādās skolās, raksta žurnāls Privātā Dzīve.

Lai gan Elīzas pamatnodarbošanās ir modeles darbs, viņa sapņo kļūt par aktrisi un esot piedalījusies filmā Zirnekļcilvēks 3, lai gan titros viņas vārds nav iekļauts. Modeļu biznesā viņa darbojas kopš 16 gadu vecuma, un šajā laikā meitene paspējusi rotāt žurnāla Playboy lapaspuses, demonstrējot apakšveļu, bet par savu elku viņa uzskata Pamelu Andersoni.

Tāpat Elīza sākusi dīdžeja karjeru un šim darbam izvēlējusies skatuves vārdu DJ Bad Bunny jeb "Sliktais trusītis", bet atklātās intervijās ārzemju medijiem viņa atklājusi, ka agrīnajos pusaudžu gados darbojusies ielu bandās.

2006. gada vasarā Sanda Valtera sieva Katrīna vasaras nogalē devās līdzi uz ASV basketbolistam Andrim Biedriņam, bet nepilnu gadu vēlāk Sanda un Katrīnas laulība tika šķirta. Vēlāk viņš uzsāka attiecības ar Agati Kauliņu, kura arī draudzējusies ar vairākiem basketbolistiem, bet tagad izvēlējies būt kopā ar abām iepriekšējām ārkārtīgi līdzīgu sievieti.

Galerijā: neliels ieskats Sanda Valtera jaunā draudzenes Elīzas modeles gaitās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!