Foto: Privātais arhīvs

Iespējams, Latvijas populārākā dīdžeja Gustava Vītoliņa līgava un šova Latvijas princese otrās vietas ieguvēja Sanita Kubliņa (attēlā) ar ģimeni septembra beigās devusies atpūsties uz Antāliju. Faniem par prieku Sanita padalījusies ar saulainām bildēm.

Simpātiskā jaunā ģimene regulāri dodas uz ārzemēm, lai aizmirstos no darbīgās ikdienas, un nu Sanita, Gustavs un viņu dēliņš Dominiks paviesojušies Turcijas pilsētā Antālijā. Kamēr Latviju septembra beigās pārņēma pirmās rudens vēsmas, Sanita nerroja mājās palicējus, publicējot bildes, kur pati pozē peldkostīmā siltā saulītē.

Lai fani paši sajustos kā saulainajā Antālijā, Sanita vēlīgi padalījusies arī ar skaistiem video. Viņai pat izdevies iemūžināt sevi nobraucienā pa ūdens atrakciju trubu un iekrītot baseinā.

Jau ierodoties Turcijā, meitene publiski paziņojusi, ka bez šubas mājās nebraukšot, un vienu dienu veltījusi arī kārtīgam šopingam. Solījums turēts - populārā dīdžeja sieva iepriecinājusi sekotājus, nopozējot elegentā kažociņā.

No Antālijas publicētajās bildēs Sanitas sekotājiem iespējams arī novērtēt viņas jauno imidžu. DELFI Izklaide jau rakstīja, ka Latvijas princeses atbalstītājas satraukušās par to, ka simpātiskā meitene varētu būt veikusi kādus ķirurģiskus sava izskata uzlabojumus, ko Sanita smejoties noliedza, atklājot, ka skaistuma pamatā ir laba atpūta.

Ceļojuma bildes rāda, ka lai vai kāds būtu princeses slepenais skaistuma noslēpums, tas viņai nācis tikai par labu - meitene kā allaž staro un ir izcilā formā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!