Foto: DELFI

Skaistumkaraliene un šova Latvijas princese otrās sezonas fināliste Sanita Kubliņa (attēlā) pēc plaši apspriestās vārdu apmaiņas ar jauno dziedātāju Lingitu Linu Bopulu, kas sociālajos tīklos izcēlās garumzīmes dēļ, uz situāciju skatās vien ar smaidu un iesaka jauniņajai Lingitai izmantot skolēnu brīvdienas lietderīgāk.

"Es uzskatu, ka gudrākais šādos gadījumos paklusē. Tas strīds tviterī bija bērnudārza līmenis, es tajā nemaz neiesaistījos," sarunā ar DELFI Izklaide savu nostāju pret Lingitas uzbrūkošajiem ierakstiem skaidro Sanita.

Interesanti, ka personīgi pazīstamas abas meitenes nemaz nav - Lingita uzsākusi sociālajā portālā kritizēt princešu šova dalībnieci, meiteni pat nepazīstot. "Tā darīt ir smieklīgi un muļķīgi - acīmredzot, cilvēkam pašam dzīvē ir problēmas, ja jāsāk strīdēties ar svešiem cilvēkiem tikai tāpēc, ka viņi vienu vārdu tviterī uzraksta kļūdaini.

Es tviterī rakstu, kā gribu un cik ātri gribu. Sevi dzīvē esmu pierādījusi, bet Lingitai ieteiktu vispirms pašai ko sasniegt," mazajai skandālistei iesaka Sanita, kurai pašai atšķirībā no skolnieces jau ir mazulis, labs darbs un patstāvīga dzīve.

Kā atklāj Sanita, šis nebūt nav pirmais gadījums, kad neizskaidrojamu iemeslu dēļ viņai nepazīstami cilvēki izmanto sociālos portālus, lai piekasītos bez kāda iemesla.

"Reizēm pienāk kāda indīga vēstule draugos, bet es tās visas ignorēju un nosmejos. Lai jau sarunājas ar sevi - es atpakaļ nerakstu," pozitīvi uz dzīvi skatās simpātiskā meitene. Līdzīgi viņa rīkojusies arī attiecībā pret Lingitu.

"Uzrakstīju viņai īsu atbildi un aizgāju gulēt. Man nav laika muļķīgiem kašķiem. Lingitai acīmredzot skolēnu pavasara brīvdienās aptrūcies, ko darīt," Sanita spriež par Lingitu, kura nespēja rimties un pret Sanitu vērstus ierakstus vairākos sociālajos portālos publicēja līdz pat dziļai naktij.

Meitene netur ļaunu prātu uz eksotisko jauno dziedātāju un labi saprot, ka uz muļķīgo rīcību meiteni pamudinājis jaunības maksimālisms. "Lingita taču vēl ir maziņa," uzbrucēju attaisno Sanita.

Sanitai šobrīd ir daudz citu lietu, ar kurām nodarboties muļķīgu tvitera kašķu vietā, un skaistumkaralienes ikdienā pašlaik galveno lomu spēlē dēliņš - viņas un populārā dīdžeja Gustavito atvasīte Dominiks, kuram nupat apritējuši pieci mēneši.

"Grūtākais laiks ir garām - tagad viņš ir jau mazs cilvēciņš, ar kuru var daudz ko sarunāt; man ir stipri vieglāk. Nevaru sagaidīt, kad viņš rāpos, kur nu vēl celsies kājās," ar mīlestību par dēliņu stāsta Sanita.

Viņa smejas, ka pašas mamma savu mazdēlu jau dēvējot par mazo Gustavu, jo viņai tas šķiet līdzīgs tēvam, bet puiša radinieki apgalvo, ka Dominiks izskata ziņā esot īsts mammas puika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!