Foto: DELFI

Skaistumkonkursa Miss Universe dalībniece un konkursa Latvijas princese fināliste Sanita Kubliņa (attēlā) jau kādu laiku cīnās ar neizskaidrojamu bezmiegu.

Uzklausot tuvinieku ieteikumus, skaistumkaraliene nolēmusi griezties pēc padoma pie rīkstniekiem, lai noskaidrotu, vai pie miega traucējumiem nav vainīgas āderes.

"Jau kādu laiku vakaros ir grūti iemigt un un naktīs bieži vien ceļamies augšā, jo vairāk īsti nenāk miegs.

Analizējot nepatīkamo sajūtu cēloņus, pēdējās nedēļas laikā aizdomājos, ka, iespējams, viens no bezmiega iemesliem ir āderu radītais starojums.

Lai gan pret šādām lietām vienmēr esmu attiekusies skeptiski, uzskatu, ka tomēr ir vērts pārbaudīt arī šādu versiju. Varbūt gulta patiešām ir novietota tieši āderu krustpunktā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kubliņa.

"Esmu jau painteresējusies par dažādām metodēm, kā āderu krustpunktus noteikt, kā arī noskaidrojusi cilvēkus, kas darbojas šai nozarē.

Nesen uzzināju, ka mūsu pašu radu lokā ir speciālists, kas līdzīgās situācijās palīdzējis vairākiem mājokļiem, un nu esmu viņu uzaicinājusi ciemos uz kafiju.

Pagaidām paļaušos uz viņa viedokli un prasmēm, un tad jau manīs, kā situācija risināsies tālāk. Cilvēkiem no malas gan neuzticos. Ir dzirdēti gadījumi, ka viņi izliekas par profesionāļiem un stāsta par sev piemītošām īpašām spējām, bet tādi naudas plēsēji vien esot," nosaka Kubliņa. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!