Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs

Negaidītus jaunumus sociālajos tīklos atklājusi AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa bijusī sieva, vīnzine un uzņēmēja Santa Zāmuele – viņa šovasar atkal apprecējusies.

Fiļa un Zāmueles laulība, kas oficiāli tika noformēta 2016. gadā, tika izšķirta šopavasar, bet šajā nedēļas nogalē Santa atkal kļuvusi par precētu sievu. Viņa Kalifornijā salaulājusies ar amerikāņu uzņēmēju un vīna lietpratēju Deividu Alanu Bernālu II.

Priecīgos jaunumus Santa plašākai sabiedrībai atklājusi "Instagram" tīklā, padaloties ar kāzu foto, kura aprakstā viņa norādījusi, ka ir "laimīgākā meitene pasaulē", kā arī īsajos video stāstiņos, no kuriem vienā iespējams novērtēt arī jaunās sievas iespaidīgo gredzentiņu.

Kā liecina Santas publiskotā informācija, pēc kāzām viņa nolēmusi pieņemt vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Santu Bernālu.

Atgādinām, ka Zāmueles šķiršanās no Fiļa izvērtās par plašu skandālu, kurā tika vētītas ne tikai bijušo laulāto kopdzīves likstas, bet arī biznesa darījumu aizkulises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!