Foto: LETA
Lieliska personība, izcila pasākumu vadītāja, brīnišķīgas humora izjūtas īpašniece - plaša profila māksliniecei Baibai Sipeniecei-Gavarei 21. februārī aprit 50.

Sipeniece nāk no Jaunpils, kur piedzimusi, mācījusies un augusi.

Latvijas skatītājiem talantīgā, komunikablā un ar harismu apveltītā Sipeniece lielākoties zināma no TV ekrāniem.

Televīzjā Sipeniece uzmirdzēja pagājušā gadsimta deviņdesmitajos, kad Andrejs Ēķis izveidoja savu "Picca TV", kas vēlāk pārtapa LNT. Drīz vien Baiba jau veidoja pirmo tā laika dienas "talkšovu" – sarunu raidījumu stundas garumā "Zvaigžņu stunda".

Vēlāk Sipeniece vadīja tādus iecienītus raidījumus kā "Savādi gan", "Dziesmu duelis un citus. TV3 kanālā viņas rūpe jau vairākus gadus ir būt labai savedējai attiecību šovā "Saimnieks meklē sievu".

Paralēli darbam televīzijā Baiba strādājusi arī vairākos radio kā ētera personība, kā arī vadījusi neskaitāmus publiskus un privātus pasākumus.

Baiba Sipeniece-Gavare ir precējusies ar arhitektu Gati Gavaru, ģimenē aug divas meitas – Grieta (dzimusi attiecībās ar mākslinieku Aivaru Vilipsonu) un Hermīne.

Apaļo jubileju Sipeniece-Gavare atzīmē ar stāvizrādi "Vienreiz jau var!"; biļetes pilnībā izpārdotas uz visām paredzētajām izrādēm Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!