Foto: Privātais arhīvs
Kamēr vietējie skauģi vēl vīpsnā par Latvijas seksa eksperta Edgara Toretto paziņojumu par iesaistīšanos auto biznesā, apsviedīgais puisis jau plūc laurus jaunajā arodā. Nupat viņš paveikto atrādījis auto izstādē Ķīpsalā, izpelnoties plašu interesi un atzinību.

DELFI Izklaidei ziņo Toretto, viņš ar savu biznesa partneri Andreju un kopīgi izveidoto auto tūninga firmu Individual Car Design ICD nupat piedalījies izstādē Auto exotica, kur izpelnījies plašu uzmanību.

"Tauta, redzot mani šajā sfērā, bija pārsteigta, jo daudzi bija domājuši, ka es tikai plātos un neesmu nekāds auto eksperts. Taču nekā – esmu mākslinieciskais direktors auto tūninga firmā.

Tas man pagaidām ir kā hobijs, taču ļoti patīk. Es patiesībā esmu tāds kreatīvs cilvēks, man patīk rast dažādas idejas un pasniegt klientiem. Prieks, ja izdodas apmierināt klientus," DELFI Izklaidei lepojas jaunais auto eksperts.

Toretto ar lepnumu var paziņot, ka viņa reprezentētā tūninga firma izstādē augstu novērtēta – tā raisījusi apmeklētāju interesi, un arī citi jomas pārstāvji izteikuši atzinību un pieņēmuši puišus kā līdzvērtīgus spēlētājus savā pulciņā.

"Man ir liels prieks par rezultātiem un to, ka Latvijā jau ir liela interese par mums. Pagaidām vairāk strādājam uz Krievijas tirgu, tūnējam auto, ko sūtīt prom uz kaimiņvalsti," par biznesa straujo attīstību sajūsmā Toretto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!