Foto: Vida Press
Lai gan vēl nesen Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana tika cildināta no kritiķu puses, šonedēļ viņa atkal likusi vilties, jo kārtējo reizi kļūdījusies un pārkāpusi karalisko etiķeti.

Saseksas hercogienes stils un uzvedība tiek vērota ik uz soļa, bet arī labākie mēdz kļūdīties. Arī šoreiz karaliskās ģimenes jaunpienācējas kļūme nepalikusi nepamanīta – to iztirzājuši ne tikai fani, bet arī kritiķi un tabloīdi.

Jaunā hercogiene kopā ar vīru Hariju un karalieni Elizabeti II 26. jūnijā apmeklējusi Jauno līderu balvu ceremonijas vakaru Bekingemas pilī, kā arī viesus pārsteigusi ar savu pārdomāto stilu.

Saseksas hercogiene bija tērpusies modes nama "Prada" klasiskā maigi rozā tērpā, bet par aksesuāriem viņa bija izvēlējusies "Prada" somiņu un elegantas kurpes no zīmola "Aquazurra". Īpašas ovācijas un komplimentus izpelnījusies hercogienes matu sasuka, kura bija ieveidota vieglās lokās.

Hercogienes matu sakārtojums pat ticis pielīdzināts Kembridžas hercogienes Katrīnas iecienītajai frizūrai, vēsta britu tabloīds "The Sun." Tiek pat pieļauts, ka Meganas matu sakārtojums speciāli ieveidots līdzīgs, lai cildinātu Kembridžas hercogieni.

Foto: Vida Press

Lai gan Harija sievas stils ticis cildināts un slavēts, to pašu nevar teikt par viņas uzvedību. Kā vēsta izdevums "The People", šajā pasākumā Saseksas hercogiene pieļāvusi lielāko etiķetes kļūdu, ko var izdarīt karaliskās ģimenes pārstāvji, proti, viņa sēžot sakrustojusi kājas. Sapratusi, ka pieļāvusi kļūdu – Megana steigšus kājas salikusi pareizi. Hercogienes misēklis iemūžināts ne tikai fotogrāfijās, bet arī video.

"Šī ir lielākā etiķetes kļūda, ko lēdija var izdarīt – sakrustot kājas," izdevumam "The People" uzsvēra karaliskās etiķetes eksperte un "Beaumont Etiquette" direktore Mika Mejere.

Jau ziņots, ka karalisko protokolu nereti gadās pārkāpt ne tikai viesiem, bet arī karaliskās ģimenes piederīgajiem. Piemēram, kļūdījies ir arī Kembridžas hercogu pāris, bet pirms pāris dienām karalisko protokolu pārkāpa aktrise Sūzana Sarandona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!