Foto: SIPA/Scanpix/LETA
Francijas prezidenta Emanuela Makrona un viņa sievas Brižitas ievērojamā gadu starpība vienmēr bijis temats, par kuru ļaudīm paticis trīt mēles, bet šoruden atrasts jauns iemesls dedzīgiem spriedelējumiem – ziņu virsrakstos par svarīgu tematu kļuvis Francijas pirmās lēdijas kalsnums.

Tie, kuri aktīvi seko līdzi Francijas pirmā pāra gaitām, noteikti būs ievērojuši, ka daba Brižitu nav apveltījusi ar kuplām auguma aprisēm. 65 gadus vecā Makrona laulātā draudzene vienmēr bijusi slaida.

Tiesa, jaunākie ārzemju mediju ziņu virsraksti vēsta, ka pēdējā laikā Brižita kļuvusi vēl kalsnāka, un Makrona kundzes auguma aprises satraukušas daudzus – sociālo tīklu lietotāji un komentētāji metušies analizēt sievietes izskatu un veselību.

Kā ziņo ārzemju plašsaziņas līdzekļi, iemesls mēļu kulstīšanai ir tērps, kurā Brižita šonedēļ gozējusies smalkās vakariņās Elizejas pilī, kurās piedalījās arī Dienvidkorejas prezidents Mūns Džēins un viņa sieva.

Brižita šim īpašajam notikumam bija izraudzījusies zilu vakartērpu, kas nedaudz atsedza viņas plecus, un nelabvēļi šausminājušies, ka izgriezumos zibējuši kauli un āda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!