Foto: Privātais arhīvs

Hokejists Kaspars Saulietis otrajā dienā pēc savas bijušās sievas Katrīnes kāzām ar pilotu Pēteri "izgāja" tiešraidē sociālajā tīklā "Instagram", kur analizēja savas neveiksmes privātajā dzīvē. Kā stāsta Saulietis, pēc šķiršanās viņam bijušas trīs attiecības, taču liga visās viena – dāmas nav varējušas tikt galā ar savu pagātni.

Komentējot bijušās kundzes un meitu mātes Katrīnes iziešanu pie vīra, Saulietis pauž prieku: lai gan šķiršanās periodā starp abiem bijušas nesaskaņas, nu jau labu laiku viss esot kārtībā. Ar viņas jauno vīru Pēteri Vasiļevski hokejists esot pat sadzēris šņabi un atzīst viņu par labu esam.

Bet tumšākii mākoņi sedz Saulieša paša privāto dzīvi – sportistam tā arī nav izdevies atrast savu mīļoto sievieti. Pēdējo dažu gadu laikā viņš "Instagram" platformā ir licis nojaust, ka gluži bez sievietes glāsta nepaliek, taču nekas fundamentāls no šīm attiecībām nesanāk. Kā tiešraides video skaidroja pats Saulietis, iemesls meklējams šo dāmu nesagatavotībā jaunām attiecībām.

Saulieša draudzenes bijušas nesen šķīrušās un nav tikušas galā ar savu pagātni. Saulietis šādas dāmas sauc par "salauztām". Viņš arī atzīmē mazu bērnu aspektu un atzīst, ka nav gatavs uz karstām pēdām mesties sievietes dzīvē simtprocentīgi.

"Cilvēki izšķīrušies, pagājis gads vai divi, bet dāmas vienkārši nav izdzīvojušas to pārdzīvojumu, nav sakārtojušas sevi un nav nobriedušas veidot jaunas attiecības. Tāpēc visu laiku liekas: kāpēc man nesanāk? Viņas cīnās ar bijušo vīru vai draugu, un tas ietekmē arī tavas attiecības," vaļsirdīgi klāsta Saulietis.

Hokejists meklē "morāli tīru" sievieti, kas neizmantotu viņu kā "tiltiņu". Saulietis ir gandarīts, ka viņa meitas jau ir lielas; pamperu mainīšana un "uzreiz precēties" viņu vairs neinteresē. Kā noprotams, tas iespējams tikai īstas mīlestības gadījumā.
Foto: F64

Saulietis arīdzan skarbi vērtē dāmas, kas tūdaļ pēc šķiršanās, lai nepaliktu vienas, "lēkā no p*peles uz p*peli", tā vietā, lai strādātu ar sevi. "Tu satiec viņas un beigās vienkārši mokies! Tas atņem ļoti daudz spēka, esmu to izgājis" – tā Saulietis.

Pēc laulības šķiršanas Saulietim bija viļņveidīgas attiecības ar basketbolista Jāņa Timmas bijušo sievu Sanu, kura nesen apprecējās ar futbolistu Mārci Ošu.
Tāpat hokejists internetā demonstrējis kopābūšanu ar kādu skaistumkopšanas industrijas pārstāvi Zani, ar kuru kopā devies ceļojumā uz Čehiju un arī kādu siltāku kūrortu. Abas šīs sievietes auklē mazus bērnus.

Atbildot uz kāda sekotāja jautājumu par savu attiecību statusu, Saulietis skaidro, ka patlaban ir no attiecībām brīvs vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!