Foto: Privātais arhīvs/LETA

Jau vairākas nedēļas kuluāros tika mēļots, ka latviešu basketbolists Jānis Timma uzsācis romānu ar ukraiņu izcelsmes dziedātāju, provokatīvās meiteņu grupas "VIA Gra" bijušo dalībieci Annu Sedokovu un šī iemesla dēļ arī izjukusi viņa laulība ar gadu vecā dēliņa Kristiana mammu Sanu. Visbeidzot Sedokova publiski komentējusi attiecības ar Timmu.

Atgādinām, ka Timma nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada pajukusi viņa laulība. Savukārt basketbolista sieva publiskoja atbildes paziņojumu, kurā norādīja, ka pirms pusgada nevis pajukusi laulība, bet gan patiesībā vīrs sācis viņu krāpt un šovasar vēl esot dievojies, ka vēlas visu vērst par labu. Sana apgalvoja, ka vīrs bloķējis viņas bankas kartes un piedraudējis ar visu bērnu izlikt no dzīvokļa, ja netiks parakstīti šķiršanās dokumenti, lai, pēc viņas vārdiem, "vari būt brīvs vīrietis savai jaunajai dāmai, kura apgalvo, ka viņa netiekoties ar precētiem vīriešiem".

36 gadu vecā Sedokova, kura divreiz ir bijusi precējusies un ir trīs bērnu mamma, ceturtdienas, 12. septembra, vēlā vakarā "Instagram" īsajos video stāstiņos publicējusi rakstisku ziņu, kurā aicinājusi savus fanus "neticēt šiem murgiem".

"Sarežģīta diena. Tik daudz mēslu presē. Mēs esam ziņu topā. Neuzskatīju par vajadzīgu komentēt, līdz piezvanīja mani vecāki un apraudājās," savus sekotājus uzrunājusi Sedokova.

Kā norādījusi dziedātāja, "dažreiz tiek darītas briesmīgas lietas, tīkojot iegūt vairāk naudas, tāpēc es lūdzu jūs neticēt šiem murgiem".

"Jānis ir pats labākais un laipnākais cilvēks, kādu jebkad esmu satikusi. Un to jums pateiks jebkurš cilvēks, kurš viņu pazīst kaut vai attālināti. Viņš ir valsts lepnums, savas komandas lepnums un mans lepnums! Jūs vēl visu paspēsiet pārspriest, jo laiks visu saliks pa vietām. Bet pagaidām paslēpiet savus akmeņus līdz nākamajai sērijai, jo tajā būs negaidīts pavērsiens. Klausieties manas dziesmas, jo tajās ir atbildes. Un ejiet uz Jāņa spēlēm," klāstījusi Sedokova.

Timmas sieva īsajos video stāstiņos publiskojusi atbildi Annai, norādot, ka "nevajag tēlot eņģeli, kad patiesībā esi Krievijas lielākā palaistuve". Sana norādījusi, ka arī viņas vecāki raud, savukārt Annu viņa nodēvējusi par kauna traipu.

"Jā, viņš bija vismīlošākais vīrs un tēvs, kādu vien varu iztēloties, līdz viņš satika tevi. Un visi šie mēsli, ko viņš dara, ir tikai tāpēc, ka tu viņam liki tā darīt," piebildusi Timmas sieva.

Pats basketbolists gan publiskajā viedokļu apmaiņā starp sievu un mīļāko nav iesaistījies.

Jau vēstīts, ka Jānis un Sana pēc vairāku gadu ilgas draudzības apprecējās 2016. gadā Bahamu salās. Pērn vasarā pasaulē nāca pāra dēliņš.


View this post on Instagram

Мое любимое фото . Твоё любимое фото 💋#PLAYBOY 💋

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Sep 9, 2019 at 8:28am PDT

View this post on Instagram

И закрылась она на тринадцать замков, Чтобы душу никто не топтал. Нет, она никогда не боялась волков, Ведь страшнее не волк, а шакал… Было время, и душу открыв нараспах, Доверяла, стараясь помочь. Но как только она оставалась в слезах, Все сбегали отчаянно прочь… А она улыбалась весенним лучам, Вытирая слезу рукавом… Слабой женщине, видимо, всё по плечам… Даже быть иногда мужиком… Не скулить и не ныть, а себя отобрать У депрессии и у тоски. Жить сложнее, чем, руки скрестив, умирать. Шрамы сердца её глубоки… Эту душу сверлили обманом не раз, Подло в спину толкали, смеясь… Но алмазом всегда остаётся алмаз, Даже если испачкают в грязь… Обозлиться бы ей, стать гораздо черствей, Только сердце - котёнком слепым Также верит в любовь, в доброту и в людей, Небесам улыбаясь седым… Столько бед и проблем, вроде не до стихов… И устав от судьбы передряг, Закрывалась она на тринадцать замков, Ключ оставив снаружи… в дверях… 📝Ирина Самарина-Лабиринт

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Sep 6, 2019 at 11:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!