Foto: F64

Lai gan jaunais šovmenis Edgars Gailītis jeb Toretto publiski atzinies, ka viņu pastiprināti saista seksa jomas izpēte un pat meties sadarbībā ar Latvijas pornozvaigzni, privātajā dzīvē viņš ir krietni piezemētāks. Puisis uzticīgs vienai meitenei – tumšmatainajai skaistulei Gintai (abi kopā attēlā).

Šova TV zvaigzne laikā Toretto mēģināja iekarot tagadējās Latvijas selfiju karalienes Santas Čerņevskas sirdi. Taču pēc tā noslēguma puisis atkal pievērsies kādai meitenei, kuru noskatījis jau pirms starta televīzijā.

"Man jau sen atpakaļ bija padomā cita meitene, bet mēs īsti nevarējām saprast, vai tur kas sanāks vai ne. Meitene ir skaista - kā no žurnāla vāka, nenormāli simpātiska," pagājušā gada nogalē DELFI Izklaidei stāstīja Toretto.

Nu šova Nākotnes pagrabs viens no vadītājiem sapratis, ka attiecības ir gana nopietnas, un pirmo reizi atrādījis meiteni arī faniem. Kopā ar draudzeni - simpātisko tumšmati Gintu - Toretto ieradās uz latviešu īsfilmas Liecinieks pirmizrādes pasākumu kultūras bārā Sapņi un kokteiļi.

DELFI Izklaidei atklāj pats Toretto, viņam šīs attiecības ir ļoti svarīgas, tāpēc draudzeni viņš vēlas pasargāt no savas slavas spozmes. Arī Toretto vētrainajās sabiedriskās dzīves aktivitātēs un seksa pētījumos, ko viņš apņēmies veikt, draudzene netiks iesaistīta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!