Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) piepildījusi ikviena sportista sapni – mūsu skaistuli noskatījusi liela ārzemju kompānija, piedāvājot noslēgt līgumu, kāds nevienam citam sportistam Latvijas vēsturē vēl nav piedāvāts.

Novembra sākumā Akmens piedalījās pasaules līmeņa fitnesa sacensībās Londonā. "Sacensības bija labas, bet starts nebija veiksmīgākais, jo es izvēlējos pamēģināt jaunu kategoriju - fitnesa modeles, jo pro divīzijā manas figūras kategorijas šogad vairs nebija.

Tā kā iešu vien atpakaļ uz figūru nākamajā augustā," sarunā ar DELFI Izklaidi uz sacensībām atskatās Akmens. Tas gan nenozīmē, ka piedalīšanās bijusi velta - gluži otrādi.

"Šajās sacensībās mani ievēroja Scitec Nutrition komanda. Tā ir viena no lielākajam sporta uztura kompānijām pasaulē, kas tagad mani sponsorēs.

Tas nozīmēs to, ka man maksās vienkārši par to, ka es sacenšos, kā arī par publicitātes foto un postiem. Katra sportista mērķis principā," priekā par panākumiem dalās ideālā auguma īpašniece no Latvijas.

Nupat viņa parakstījusi līgumu, ko var dēvēt par vēsturisku notikumu Latvijas sportā. "Pirmo reizi Latvijas vēsturē mums ir pilnībā sponsorēts sportists, nupat parakstīju kontraktu, un tagad esmu Team Scitec.

Tas nozīmē vien to, ka, ja es vēlos, es varu iet no darba prom, un tikai nodarboties ar šo visu," priecīga Akmens.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!