Foto: Privātais arhīvs

Dīdžejmeiteni un Coyote Fly kurinātāju Seksīgo Lee (attēlā pa kreisi) ierasts redzēt allaž perfektā izskatā ar pārdomātu grimu un smuki safrizētiem matiem. Tāpēc nāciju varen pārbiedējusi Lee jaunākā bilde Instagram, kurā daiļava izskatās vairāk pēc meitenes no kāda lēta bordeļa.

"Iedegums!" savu jaunāko bildi Instagram piesaka daiļaviņa. Bildē viņa redzama ar ļoti tumšu seju, kas kontrastē ar gaišu augumu un liecina par vai nu visai nekvalitatīvi uzklātu mākslīgo iedegumu, vai pārāk tumšu grimu.

To, ka foto un tā vēstījums jāuztver ar humoriņu, Lee norāda arī ar savu sejas izteiksmi. Skaistule, kura jau uztrenējusi savu īpaši pavedinošo Instagram skatienu, šoreiz atļaujas pozēt izvalbītām acīm un izpūrušu matu ērkuli.

Taču arī šāda Lee tautai patīk, ko apliecina "patīk" atzīmes, kuras jau pirmajās minūtēs pēc attēla publicēšanas birst kā no pārpilnības raga.

Kamēr skaudīgā un aizspriedumos iesūnojusī nācijas daļa visticamāk arī šo Lee provokāciju uztvers kā iespēju anonīmi izgāzt žulti, labu ballīšu un smuku meiteņu mīļotāji pēc pirmā izbīļa smiesies par jautro jociņu kopā ar Lee.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!