Foto: DELFI
Dīdžejmeitene un topošā fitnesa modele Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) maijā startēs bikini modeļu konkursā. Lai sasniegtu savu mērķi, viņa regulāri trenējas un ēd veselīgi.

Liene no savas ēdienkartes pilnībā izslēgusi saldumus, un dīdžejmietene neslēpj, ka viņai ir ļoti grūti bez tiem iztikt. Lai kaut nedaudz remdētu kāri pēc našķiem, viņa iemanījusies pagatavot kādu ļoti vienkāršu uzkodu, kuras recepti Lee atklājusi arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.

"Esmu diezgan slinka, tāpēc man visu vajag maksimāli ātri. Šeit nepieciešamas vien četras sastāvdaļas - avokado, šokolādes proteīns, viena karote medus un nedaudz ūdens," tīmekļa vietnē Instagram savus sekotājus informējusi Liene.

Kā paskaidrojusi topošā fitnesa modele, vispirms avokado mīkstums jāatdala no mizas un tad jasablenderē kopā ar pārējām sastāvdaļām. Pēc tam masu pārliek kādā trauciņā un rotā ar riekstiem, augļiem un šokolādes skaidiņām. Kad tas izdarīts, našķi liek saldētavā.

Dīdžejmeitene pati šo kārumu novērtējusi par gana labu esam un arī padalījusies ar kādu nelielu viltībiņu, kas palīdzēs uzlabot šī ēdiena garšu.

"Šokolādes proteīns garšo faktiski kā Nesquik. Ja avokado "sit cauri" un garša šķiet jokaina, vienkārši jāpievieno vairāk proteīna," savu padomu sniegusi Lee.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!