Foto: Privātais arhīvs

Kluba Coyote Fly "kurinātāja" Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee jau ilgu laiku pilnveido savu ārējo izskatu, mērķtiecīgi ejot pretī viņai vien zināmam skaistuma ideālam. Beidzot viņa atklājusi savu skaistuma mērķi arī faniem – tā ir Kima Kardašjana (uzmini, kura no abām ir attēlā!).

Kima Kardašjana ar savu dzīvesstilu un izcilajām formām jau labu laiku iedvesmo sieviešu miljonus visā pasaulē. Viens ir fanot par Kimas bildītēm, taču ne kurai katrai ir pa spēkam sevi sakopt un uzfrišināt tik ļoti, lai izskatītos līdzvērtīgi realitātes šovu zvaigznei.

Seksīgā Lee, kura faniem labi zināma ar savu apņēmību, ko pierāda viņas sasniegumi fitnesā, spēj sasniegt arī Kardašjanas līmeni. Tas attiecas gan uz viņas izskatu, gan dzīves uztveri. "Kurinātājas" fani jau pamanījuši, ka Liene savā Instagram profilā regulāri publicē dažādas vērtīgas dzīves atziņas, kas nākušas no Kardašjanas mutes.

Piemēram, arī Lee tāpat kā Kardašjana dzīvo pēc principa - ja mīļotais nespēj ieraudzīt, kā viņam ar tevi paveicies, vārda tiešākajā nozīmē iztīri viņam acis. Lee tāpat kā Kardašjana nebaidās spīdēt sabiedrībā, un fani pamanījuši, ka arī ārēji Liene sāk līdzināties visas pasaules iedvesmotājai.

Lai parādītu šo līdzību tiem, kas to vēl nav paši pamanījuši, Lee savā Instagram profilā publicējusi bildi, kurā viņas seja iemontēta kādā no Kardašjanas bildītēm. Lee seja ar Kardašjanas augumu sader kopā tik organiski, ka pirmajā mirklī vērotājs pat nesaprot, vai tā Lee vai pasaules zvaigzne.

Zinot to, ka Kardašjana ir pielūgsmes objekts miljardiem vīriešu un sieviešu visā pasaulē, pašmāju skeptiķiem pēdējais laiks novērtēt arī Lienes centību un uzņēmību, izveidojot ne mazāk perfektu tēlu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!