Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā pirmdzimto dēlu pasaulē laida dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb Seksīgā Lee (attēlā), bet pirmajā nedēļā pēc dzemdībām viņas domas aizņem ne tikai sarašana ar jauno statusu, bet arī pārdomas, ko darīt ar placentu.

"Mana placenta stāv saldētavā un gaida, kad mēs viņu notiesāsim ar gardu muti. Salāti vai lazanja," savā Twitter profilā vīterojusi Brikouska.

Neparastajā maltītē viņa aicinājusi pievienoties savu labu draugu - dīdžeju un modeli Marku Rivu, pat ļaujot viņam izvēlēties, kā viņš labprātāk ēstu draudzenes placentu.

Riva atjokojis, ka viņi placentai varētu piebērt proteīna pulveri, un Liene atzinusi, ka veselības kokteilis izklausās kā gana labs variants. 

Iespējas, ko darīt ar placentu pēc dzemdībām, Liene bija apsvērusi jau bērniņa gaidīšanas laikā - īsi pirms lielā notikuma viņa saviem sekotājiem vēstīja, ka gatavojas sekot slavenās amerikāņu televīzijas zvaigznes Kimas Kardašjanas piemēram un to pēc dzemdībām notiesāt.

Kamēr jaunā māmiņa plāno, kā pagatavot placentu, bērna vecākiem - Lienei un viņas mīļotajam Aleksandram Ušakovam - ir arī kādas citas nopietnas pārdomas: izrādās, ka mazulītim vēl nav izvēlēts vārdiņš.

"Zinu, ka parasti jaunajiem vecākiem ir simts viens mazuļa vārda variants jau tad, kad bērna gaidības ir tikko sākušās. Mēs cerējām, ka, mazulim piedzimstot, viņa vārds mums pats ielēks mutē, taču nekā... Tāpēc turpinām gaidīt īsto," izdevumam Privātā Dzīve pastāstījusi Liene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!