Foto: Publicitātes foto
Latvijā pirmajam erotiskajam karnevālam jau aktīvi gatavojas multimāksliniece Seksīgā Lee jeb Liene Ušakova (attēlā). Pošoties nerātnajai ballītei, Liene izmēģinājusi vairākus tērpu variantus, kurus kopā ar fotogrāfu Darren Kane iemūžinājusi pikantās bildēs.

Erotiskais fetiša karnevāls notiks 31. oktobrī, Helovīna naktī, Sapņu Fabrikā, un jau tagad tiek solīts, ka tas mainīs priekšstatus par erotiskiem pasākumiem un priecēs ar gaumīgiem un skaistiem šoviem. Pasākumā būs iespēja iepazīties ar fetiša modes kultūru.

Karnevāla rīkotāji uzsver, ka apmeklētāju vecums vai sabiedrības statuss nebūs šķērslis lieliskai atpūtai pasākumā. Vienīgais priekšnoteikumus - obligāti jāierodas tematikai atbilstošā tērpā.

Vakaru vadīs seksīgākā Latvijas dāma, kura ne tikai nav vairījusies atklāti izteikties par pikantām tēmām, bet arī ar dabīgu līdzekļu palīdzību ieguvusi atbilstošas formas - Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee.

Skaistule padalījusies ar pikantām bildēm, kurās iemēģina tērpus pasākumam, lai sniegtu iedvesmu arī pārējiem karnevāla apmeklētājiem tērpa izvēlē.

Pasākumā spēlēs vieni no Latvijas labākajiem dīdžejiem - Deross un Andre Crash. Vakara gaitā gaidāmi dažādi šovi, tostarp gaisa vingrotājas, ugunsšovs, striptīzs, dejas ap stieni un nerātnu viesmākslinieku priekšnesumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!