Foto: Privātais arhīvs

Laikā, kad šķiet, ka kluba Coyote Fly "kurinātāja" Liene Ušakova (attēlā) jeb Seksīgā Lee jau izrādījusi visas savas intīmākās vietiņas visos iespējamos rakursos un nācija jau pazīst viņas augumu labāk kā savējo, daiļaviņa ņem un pārsteidz, tieši Zinību dienas noskaņās atrādot savu smuko dupsi.

Izskatīgā jaunā sieviete par godu 1. septembra ballītei Coyote Fly bija tērpusies draiskas skolniecītes kostīmā. Viņas ķermeņa augšdaļu sedza balta blūzīte ar prāvu izgriezumu, bet apakšējo daļu nedaudz piesegt vajadzēja rūtainiem mikrosvārciņiem.

Svārciņi izdaiļošanas funkciju pildīja godam, taču piesegšanas ne tik. Draiskā skolniecīte uzkurināja ļaužu prātus vēl vairāk, sociālajos tīklos publicējot bildi, kas atklāja to, ka zem miniatūras svārciņiem viņai apakšā vairs nekā nav - Lienei nedaudz pieliecoties, ikviena kluba apmeklētāja apskatei paveras labi trenēts dupsis.

Interesanti, ka bilde, kuru Lienes fani sociālajos tīklos jau bija novērtējuši ļoti atzinīgi, pēc kāda laiciņa no viņas profiliem dzēsta. Nav gan zināms, kas motivējis jauno "kurinātāju" šādi rīkoties, jo skaidrs, ka ar smukulītes dupsi attēlā viss ir labākajā kārtībā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!