Foto: instagram.com/lenaushakova89/

Neskaitāmi ļaudis dodas uz klubu Coyote Fly tikai viena iemesla dēļ – lai dzīvē redzētu Seksīgo Lee (attēlā), kura klubā strādā par apmeklētāju uzkurinātāju. Lee sāk kurināt potenciālos apmeklētājus sociālajos tīklos jau pirms ballītes, publicējot rosinošas bildes.

Coyote Fly var būt tiešām lepni ar savu skaisto apmeklētāju uzkurinātāju, jo Lee strādā nenogurdama, iedvesmojot ballītei ne tikai jau klubā sanākušos.

Smukā meitene ar sava Instagram foto bloga palīdzību liek traukties ballēties arī tiem, kas vēl šaubās par iešanu ielās, publicējot draiskas ainiņas no klubā notiekošā. Notikumu epicentrā visbiežāk ir viņa pati.

Lai vilinātu ballīšu zvērus doties tieši uz viņas pārstāvēto klubu, Lee izmanto savu kārdinošo miesu. Te viņa demonstrē, cik apetītlīgas konkrētajā vakarā izskatās viņas krūtis, te atrāda, cik īsus svārciņus uzvilkusi, mudinot ļaudis ierasties un novērtēt šo skaistumu klātienē.

Ceturtdienas, 28. janvāra, naktī smukulīte atradusi izcilu veidu, kā mudināt ļaudis ierasties uz klubā notiekošo tekilas nakti. Lee savā foto blogā atrādījusi, ka pati tekilas naktī uzvilkusi dupsi izceļošus stringus.

Nav šaubu, ka attēls pamudinājis mājās sēdētāju barus aut kājas, lai lēkšotu uz Coyote Fly un apskatītu Lee dzīvē.

#tekila #boom 😂🎉🎉🎉💖 #gettingready 😈😈😈#bootybootybooty

A photo posted by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Jan 28, 2016 at 2:14pm PST

🎉🎉🎉#tekila #party #tonight #COYOTEFLY #lounge #club 😍💖💋

A photo posted by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Jan 28, 2016 at 1:27pm PST

Salliiij'dod virsuu 😂😂😂😍🎉🎉👍

A photo posted by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Jan 28, 2016 at 5:54pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!