Foto: Privātais arhīvs

Vairāki populārie un atpazīstamie latvieši šajā pavasarī paviesojušies ārzemju kūrortos, kur jau pamanījušies atklāt pludmales sezonu. Viņu vidū ir arī pati seksīgākā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā), kas šobrīd bauda laisku atpūtu Dubaijas karstajās smiltīs.

Karīna pērnā gada nogalē izšķīrās no sava mīļotā vīrieša Jura Skribāna, un pāris mēnešu laikā viņas dzīve apgriezusies gluži vai ar kājām gaisā - modele pārcēlusies uz dzīvi ASV un uzsākusi studijas augstskolā.

Tāpat vērā ņemamus apgriezienus uzņēmusi arī seksīgās fitnesa modeles karjera, un pēdējā laikā viņa arvien biežāk apceļo pasauli, lai popularizētu veselīgu dzīvesveidu un iedvesmotu arī citus pievērsties fitnesa treniņiem.

Marta izskaņā Karīna bija iegriezusies Latvijā, taču aizvadītajā nedēļā viņa devās uz Dubaiju, kur fitnesa modele uzturas joprojām - kā viņa pavēstījusi saviem faniem un atbalstītājiem tīmekļa vietnē Facebook, pagaidām neesot zināms, kad viņa atgriezīsies ASV.

Dubaijā Akmens jau paguvusi izbaudīt pludmales priekus, un šo notikumu viņa, protams, iemūžinājusi arī vairākos foto, kuros visā krāšņumā iespējams novērtēt pievilcīgās fitnesa modeles smago treniņu saldos augļus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!