Foto: Privātais arhīvs

Tuvojoties vasarai, vairākas sabiedrībā zināmas dāmas publiskai apskatei izlikušas foto, kuros redzamas bikini, un šonedēļ savus atbalstītājus un draugus iepriecinājusi arī seksīgā fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) - viņa padalījusies ar attēlu, kurā iemūžināts viņas tvirtais dupsis.

Karīna šobrīd atrodas Dubaijā, un visiem fitnesa modeles atbalstītājiem un draugiem viņas gaitām iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību, turklāt Akmens regulāri rūpējas par to, lai viņas Facebook profilā būtu pieejama svaiga informācija par notikumiem viņas dzīvē.

Šonedēļ modele savus Facebook sekotājus iepriecinājusi ar vairākiem krāšņiem foto, un viens no tiem izpelnījies īpaši lielu ļaužu sajūsmu, un komentāru sadaļā Akmens burtiski apbērta ar komplimentiem.

Attēlā redzama Karīna, kura, tērpusies bikini, pozē pie baseina, un galvenais uzsvars šajā foto likts uz fitnesa modeles trenēto un tvirto dupsi, kurš ne vienam vien Akmens atbalstītājam licis sajūsmā noelsties.

Jau vēstīts, ka sarunā ar DELFI Izklaide Karīna savulaik pat paziņoja, ka pēcpuse, viņasprāt, ir viena no seksīgākajām viņas ķermeņa daļām.

"Svarīgākais ir tas, ka es pati sev patīku, man patīk manas formas, patīk gluds vēders, formīgas kājas un dibens. Un es nezinu, kas varētu būt seksīgāks par apaļu, stingru, formīgu dibenu! Tieši šī sajūta, šis sevis pasniegšanas veids arī ir sievišķība," pirms diviem gadiem paziņoja modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!