Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas izskaņā priecīgu notikumu piedzīvojusi viena no populārākajām pašmāju fitnesa modelēm Karīna Akmens – mīļotais vīrietis viņu bildinājis, un sportiskā daiļava teikusi jāvārdu.

Kā jau tas ierasts, par laimīgo pavērsienu savā dzīvē modele draugus, paziņas un savus sekotājus informējusi, Facebook profilā nomainot statusu uz "saderinājusies", kā arī steidzot atrādīt saderināšanās gredzentiņu.

Panākumiem bagātā modele un trenere saņēmusi neskaitāmus apsveikumus un "patīk" atzīmes gan no saviem, gan mīļotā vīrieša Zaka Smita draugiem, bet to, kad gaidāmas kāzas, Akmens gan pagaidām nav komentējusi.

Jau vēstīts, ka no latviešu stiprinieka Jura Skribāna Akmens izšķīrās 2013. gada nogalē. Toreiz viņa DELFI Izklaidei skaidroja, ka šobrīd viņai nav īsti laika attiecībām, un vēl pērnā gada pavasarī baudīja brīvas sievietes statusu.

Tagad acīmredzot Akmens domas ir mainījušās un viņa savu sirdi atdevusi ārzemju skaistulim, kurš, kā liecina informācija sociālajos tīklos, arī aizrāvies ar muskuļu audzēšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!