Foto: DELFI

Pirmdien, 16. jūnijā, 25 gadu jubileju atzīmē savulaik šovā Okartes skatuve plašāku atpazīstamību guvusī skatuves māksliniece, dīdžejmeitene, modele un dēliņa Frederika māmiņa Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee (attēlā).

Lai gan Liene dzied jau no agras bērnības vecuma, plašāku atpazīstamību viņai izdevās iemantot, piedaloties šova Okartes skatuve pirmajā sezonā. Toreiz gan krietni lielāku uzmanību izpelnījās nevis meitenes talants, bet gan brīvie uzskati un kuplās krūtis, un, pateicoties tam, jaunā skatuves māksliniece ātri vien iemantoja Seksīgās Lee titulu.

Pēc īsās, bet spilgtās dalības šovā Liene izdeva pāris singlus un klipus, katram no tiem sarīkojot arī prezentācijas ballīti, sāka rakstīt seksa sleju izdevumā Privātā Dzīve, regulāri apmeklēja dažādus burziņus, pozēja kaila un citādi baudīja šovbiznesa zvaigznes dzīvi.

Godam izkarojusi "ballīšu karalienes" slavu, Lee pērnā gada pavasarī pārsteidza daudzus, atklājot, ka ir sava pirmdzimtā gaidībās. Pēc dēliņa piedzimšanas viņa "sakūla ūdeņus", no placentas pagatavojot smūtiju, ko gardu muti kopā ar dūlu Katrīnu Puriņu malkoja raidījumā Māmiņu klubs, bet pērnā gada rudenī Lee kļuva par precētu sievu.

Kopš tā laika viņas publiskās aktivitātes pierimušas, un, lai gan viņa dažkārt sastopama Rīgas klubiņos, mātes un sievas statuss enerģisko meiteni nedaudz nomierinājis, un savos sociālo tīklu profilos viņa biežāk dalās ar attēliem no sporta zāles, nevis vētrainu ballīšu aizkadriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!