Foto: Publicitātes foto

Seksīgā fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) ir viena no tām sievietēm, kura nekad nav kautrējusies runāt par tēmām, kuras daudziem liek sarkt un bālēt. Tā, piemēram, pievilcīgā tumšmate padalījusies ar visai intīmu faktu, ka viņai gultā nav nekādu tabu un ierobežojumu.

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā norisinājās festivāls Erots, kurš izpelnījās milzīgu atsaucību un ievērību, un pati seksīgākā pašmāju fitnesa modele Akmens pirms tam pasākuma organizatoriem sniedza ļoti atklātu interviju, kurā padalījās ar savas seksuālās dzīves aizkulisēm.

Karīna, kura pērnā gada izskaņā izšķīrās no sava mīļotā vīrieša Jura Skribāna un tagad bauda brīvas sievietes statusu, uzskata, ka sievietei ikdienā jāuzvedas kā lēdijai, taču gultā jābūt gatavai atļauties arī pa kādai vaļībai.

Kā modele atklājusi festivāla organizatoriem, viņasprāt, sekss var būt tikai starp diviem mīlošiem cilvēkiem, un viņai šis process sniedz emocionālu, nevis fizisku baudu. Ja starp partneriem nav jūtu, Akmens mīlēšanos sauc par prastu "nogrūšanos", kas viņai galīgi neesot pa prātam.

Tāpat pievilcīgā Akmens atklājusi, ka viņai gultā nav nekādu iebildumu pret dažādiem eksperimentiem - viņa ir pārliecināta, ka starp diviem vienu otru cienošiem cilvēkiem nevajadzētu būt nekādiem tabu, un, kamēr abiem ir patīkami, seksā atļauts izmēģināt pilnīgi visu.

Savukārt tām sievietēm, kuras vēlas uzlabot savas seksuālās dzīves kvalitāti, viņa iesaka sportot. Karīna uzskata, ka nekas sieviete nepadara seksuālāku, kā mīlestība pret pašas ķermeni. Modele ir pilnīgi pārliecināta, ka, ja sev patiksi kaila, spēsi izbaudīt ne tikai otru pusīti, bet arī pati sevi.

Izskatīgajai modelei ir arī savs viedoklis par seksu pirms kāzām. Kā pastāstījusi Karīna, viņa neatbalsta principu "sekss tikai pēc kāzām". Viņasprāt, tā ir bīstama padarīšana, jo beigās var izrādīties, ka partneris gultā nekam neder, un vēlāk visu dzīvi, mīlējoties ar savu vīru, viņa vietā būs jāiedomājas kāds cits, tāpēc pirms laulībām tomēr visu vajadzētu izmēģināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!