Foto: Privātais arhīvs

Trenere Paula Freimane (attēlā), kuras perfektais augums tiek dēvēts par vienu no seksīgākajiem Latvijā, pašlaik mitinās Francijā. Arī tur meitene turpina sportot un iepriecināt fanus ar īpaši kārdinošiem attēliem.

Smukā Paula šobrīd atrodas tajā, ko fitnesa skaistuļi dēvē par starpsezonu. Šajā laikā sportistu treniņi nav tik intensīvi, un arī uztura ziņā viņi var atļauties zināmas vaļības.

Kā jau apliecinājušas citas pašmāju fitnesa daiļavas, starpsezonā muskuļotie sieviešu ķermeņi kļūst īpaši baudāmi vīriešu acīm. Fitnesa skaistules šajā laikā vairs tā neiespringst uz uzpumpēto bicepsu, tricepsu un citu labumu pumpēšanu, līdz ar to auguma aprises izskatās sievišķīgākas.

Tas gan nenozīmē, ka Paula palaistos slinkumā - viņas torss joprojām ir stingrs, tikai muskuļi nav tik izteikti. Fitnesa skaistule arī no ārzemēm turpina motivēt ne tikai ar pikantām bildēm.

Svētku gaidās viņa savos sociālo tīklu profilos publicē motivējošus video un dalās pieredzē, kā iegūt perfektu augumu. Sajūmā ir gan meitenes, gan puiši - Paulas bildes tiek apbērtas ar "patīk" atzīmēm, un dāmas saka paldies trenerei par iedvesmošanu. Vairāk par Paulu uzzināt var viņas Facebook lapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!