Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas iedvesmojošāko un izskatīgāko grūtnieci iesauktā modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā) pēc ilgiem laikiem izmetusi loku pa Rīgu ar sabiedrisko transportu. Pasažieru visatļautība un rupjība viņu pamatīgi šokējusi.

Simpātiskā Deimon, kura tiek slavēta par iedvesmošanu un nenogurstošām rūpēm par pievilcīgu izskatu arī bērniņa gaidību laikā, trešdien, 24. februārī, izlēma savās dienas gaitās doties ar sabiedrisko transportu.

Skaistule, kura ikdienā pārvietojas ar smalku Audi, faktu, ka iekāpusi parastā autobusā, sākumā saviem Facebook faniem pasniedza kā jautru pašironiju. Diemžēl viņa vēl nezināja, ka vizināšanās kopā ar sabiedriskā transporta parasto kontingentu sagādās viņai nepatīkamus pārdzīvojumus.

Māksliniece sākumā pat pajokoja, ka autobuss ir viņas kārtējā greznība, jo brauciens tajā maksā veselus divus eiro. Viņa ar savu kompanjonu dalījās ar ierakstiem no notikuma vietas, smejoties, ka autobusā var mierīgi "sēdēt telefonā", nebaidoties, ka kādu nobrauks. Pēc autobusa abi pārsēdās tramvajā.

Diemžēl viņu prieki bija īsi. Populārā dizainere un viņas dzīvesbiedrs drīz vien atklāja nepatīkamas detaļas par pasažieru uzvedības kultūru.

"Daži nelasa kārtības noteikumus, kas piesprausti busiņā. Ievandās iekšā netīrās darba drēbēs, tip, "es te rukā melnās miesās un noguris, tāpēc, kā gribu, tā braucu". Nu bet pa lielam jau nav ne vainas.

Ja neskaita, ka tramvajā penža, lecot iekšā, pagrūž grūtnieci," par braucēju kultūru šausminājās Deimon dzīvesdraugs.

Kādā brīdī populārais pāris nav izturējis un izlēmis braukt tālāk ar taksi. Deimon faniem pastāstījusi, ka traucējušas gan sabiedriskajā transportā valdošās smakas, gan līdzcilvēku rupjība.

"Ja jūs zinātu, cik reižu es biju rupja! Man liekas, ka pat pie stūres es nemēdzu būt tik rupja! Ar auto vso po barabanu," nepatīkamajā pieredzē padalījusies Deimon.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!