Foto: Privātais arhīvs

Pati seksīgākā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) aizvadītā gada nogalē izšķīrās no sava mīļotā puiša Jura Skribāna, un šobrīd viņa bauda brīvas sievietes statusu, taču prieku par neatkarību aizēno fakts, ka sportisti ar saviem uzmanības apliecinājumiem nomoka precēti vīrieši.

Karīna ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un viņa regulāri savus sociālo tīklu sekotājus informē par savām ikdienas gaitām, un šonedēļ vietnē Facebook viņa nākusi klajā ar atklātu paziņojumu, kurā paudusi visai lielu sašutumu, ka pēdējā laikā arvien biežāk viņas simpātijas cenšas iekarot precēti un aizņemti vīrieši.

Kā paskaidrojusi pievilcīgā sportiste, viņu pamatīgi nokaitinājuši precēti kungi, kas viņai virtuālajā vidē sūta ziņas un pie modeles bildēm raksta seksuāla rakstura komentārus, kuros sajūsminās par viņas izskatu.

Tāpat viņa nav slēpusi savu sašutumu par to, ka aizņemtie vīrieši nereti ir tik nekaunīgi, ka, par spīti tam, ka profila bildē viņi mīļi pozē ar savu sievu, cenšas iekarot Karīnas simpātijas un raksta viņai ziņas, kurās sportisti burtiski apber ar komplimentiem.

Akmens savā paziņojumā visiem skaidri likusi noprast, ka nekad komplimentus un uzmanības apliecinājumus no precētiem vīriešiem nespēs novērtēt, jo viņai šāda rīcība ir nepieņemama, turklāt, viņa ir sieviete un vienmēr cienīs savu dzimumu, un respektēs citu attiecības.

Kā paskaidrojusi pievilcīgā modele, precētiem vīriešiem, kas cenšas iegūt viņas uzmanību un uzaicināt viņu uz randiņu, nav ne mazāko izredžu, ka Karīna iesaistīsies šādā avantūrā, turklāt modele šobrīd nemaz nevēloties attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!