Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nopelniem bagātā amerikāņu tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa, izejot kortos, gandrīz vienmēr ir piedomājusi pie pamanāma, nereti arī visai provokatīva vizuālā tēla, kas uz citu tenisistu fona viņai ļauj izcelties. Sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā Austrālijā viņa pārsteigusi ar manikīru.

20. janvārī Melburnā startē "Australian Open" Austrālijas atklātais čempionāts, un par vienu no turnīra pirmās dienas apspriestākajām zvaigznēm kļuvusi Viljamsa, kura mērojās spēkiem ar jauniņo Krievijas tenisisti Anastasiju Potapovu.

Lai gan 38 gadus vecā Viljamsa kortos izgāja gana krāšņā tērpā un bija izdaiļojusies arī ar greznu pulksteni, acīgākie spēles skatītāji piefiksējuši, ka sportiste par godu turnīram tikusi arī pie kolorīta manikīra.

Tenisistes kreisās rokas zeltneša nagu greznojis koalas zīmējums, un daudzi to piefiksējuši.

Šī sīkā nianse izpelnījusies ne tikai vērīgāko fanu, bet arī mediju ievērību, un, lai gan pati sportiste zīmējuma nozīmi nav komentējusi, daudzi norādījuši, ka koalas ir viens no Austrālijas simboliem.

Tāpat arī daži prātojuši, ka sportiste ar zīmējumu, iespējams, simboliski arī paudusi atbalstu daudzajiem dzīvnieciņiem, kas gājuši bojā Austrālijas savvaļas ugunsgrēkos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!