Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Par precētu vīru kļuvis Latvijas Futbola federācijas prezidents (LFF) prezidents Vadims Ļašenko, kurš Nurmuižas pilī apprecējies ar savu draudzeni Ellu Gofu, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Vadims Ļašenko ar Ellu Gofu ir kopā vairāk nekā astoņus gadus, abiem ir arī kopēja meita Lea, kura arīdzan piedalījās kāzu svinībās Nurmuižā. Svinībās piedalījušies tikai paši tuvākie cilvēki, kopskaitā ap 20.

Sieva izlēmusi pēc kāzam palikt savā ebreju – Gofa – uzvārdā, taču kāda pārpratuma dēļ bijusi spiesta trīs dienas nēsāt Ļašenko uzvārdu, taču nu dzīvi turpina kā Ella Gofa.

Stāstot par kāzu tērpiem, Ļašenko "Privātajai Dzīvei" atklāj, ka sev uzvalku nopircis Francijā, savukārt sieva Itālijā pasūtījusi "kāda slavena zīmola kleitu". Savukārt medusmēnesis pagaidām nav Ļašenko dienaskārtībā: "Man tagad diezgan daudz darbu saskrējis. UEFA prezidents ierodas Latvijā, Latvijas futbola izlase spēlēs tepat mājās. Tad jābrauc uz izlases maču pret Andoru. Varbūt saņemsimies un uz Pasaules kausu Katarā aizlidosim, apvienojot futbola skatīšanos ar medusmēnesi," saka LFF vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!