Foto: DELFI

Stiliste un vizāžiste Signe Valtere (attēlā) pat pēc divu bērniņu laišanas pasaulē spējusi saglabāt skaistu dekoltē zonu, kuru mēdz gaumīgi izcelt ar interesantiem tērpiem. Kā izrādās, Signe nepārspīlē ar dažādām kontrastdušām un krēmiem – viņa īpašu uzmanību pievērš tieši krūšu veselībai.

"Reizi gadā obligāti dodos uz magnētiskās rezonanses pārbaudēm. Tā kā mūsu ģimenē pastāv risks saslimt un pārmantot krūts vēzi, man ir ļoti svarīgi rūpēties par savu veselību un doties uz pārbaudēm. Arī citām sievietēm es ieteiktu pievērst uzmanību savu krūšu veselībai," DELFI Izklaide stāsta stiliste.

"Krūtis izcelt iespējams ar laba krūštura palīdzību. Galvenais - nevajag pārspīlēt. Es vienmēr sekoju zelta likumam, ka krūtis jāizceļ kā forma, nevis plikums. Kas par daudz, tas par skādi.

Lai gan pieejami dažādi krūšturu veidi, kuri uzlabo krūšu formu, pēdējā laikā krūšturu ražotāji, manuprāt, nedaudz pārspīlē ar nedabīgajiem, tā saucamajiem 3D krūšturiem. Krūtis izskatās nedabīgas.

Katrai sievietei arī jāizvērtē, kāds ir viņas augums, ko viņai labāk vilkt. Ļoti lielu krūšu īpašniecēm vajadzētu ņemt vērā, ka pārspīlēts push - up efekts neizskatās labi," saka Signe.

Dažādus krēmus Signe lietojusi, lai pēc grūtniecības atgūtu iepriekšējo formu, taču atzīst, ka pēc bērnu laišanas pasaulē krūtis nekad nebūs tādas kā iepriekš, lai arī kā sieviete censtos. Ikdienā viņa neveic šobrīd populārās kontrastdušas, kuras iecienījušas citas dāmas - viņa ir apmierināta ar savu krūšu izskatu un tās izceļ ar krūštura palīdzību.

Sievietes, kuras nolēmušas savas krūtis mainīt ķirurģiski, Signe nenosoda. Katrai sievietei pašai ir tiesības izlemt, kā rīkoties ar savu ķermeni. Ja krūšu pārveidošana cels sievietes pašapziņu - viņa droši to var darīt.

"Man vispār nav nekādu iebildumu, ka sievietes izmanto plastisko ķirurgu palīdzību, lai pārveidotu krūtis. Mēdz gadīties, ka sieviete, piemēram, pēc grūtniecības vēlas atgūt krūšu formu. Tam, kādēļ sievietes veic šādas operācijas, parasti ir psiholoģiski iemesli - viņas vēlas justies labāk. Galvenais, lai sieviete ir laimīga un pārliecināta par sevi.

Latviešu sievietes, manuprāt, parasti šādas operācijas veic ļoti veiksmīgi. Vietējās sievietes krūtis uzlabo tikai tik daudz, lai tās kļūtu skaistākas, nepārspīlējot ar lieliem izmēriem. Latvietēm nav tieksme krūtis pārveidot kliedzoši milzīgas," vērtē Signe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!