Foto: Mango

Pašmāju skandalozā basketbolista Kristapa Valtera bijusī laulātā draudzene Signe Valtere (attēlā) kļuvusi par iemeslu tam, ka izjukušas viņai tuvu draugu – populārā Vecrīga kluba Coyote Fly īpašnieka Oskara Skaras un viņa mīļotās, modeles Laines Skaras – attiecības.

Kluba īpašnieks Oskars par sevi divpadsmit gadus jaunāko modeli apprecēja pirms diviem gadiem - 2008. gada 8. augustā, bet šovasar abu attiecībās iestājusies krīze un pāris pašķīries. Šo situāciju nekautrējusies izmantot Signe Valtere, kura kļuvusi par Oskara mīļāko.

"Vasarā pašķīrāmies, jo bijām sastrīdējušies. Taču tobrīd bija iekšējā sajūta, ka mēs vēl varētu būt kopā. Līdz brīdim, kad piedzīvoju briesmīgu nodevību - mūsu ģimenes draudzene Signe Valtere, cilvēks, kuru ielaidu savā mājā, atvēru viņai durvis un sirdi, laikā, kad ar vīru dzīvojām šķirti, kļuva par viņa mīļāko," žurnālam Privātā Dzīve savu bēdu stāstu atklājusi 23 gadus vecā Laine.

Jaunā sieviete atklājusi, ka visvairāk pārdzīvo to, ka Signe šādi rīkojusies apzināti, un draudzenes solis novedis pie tā, ka Laine ar laulāto draugu vairs nekontaktējas.

"Neinteresējos par to, kas notiek viņa un tās sievietes attiecībās. Es to negribu zināt. Pat negribu pieminēt tās sievietes vārdu. Bija brīdis, kad taisījos sniegt tiesā laulības šķiršanas pieteikumu. Bet tad sapratu, ka negribu tērēt spēkus un enerģiju," sajūtās dalījusies modele.

Pati Signe, kura tiek vainota draugu laulības izjaukšanā, žurnālam Privātā Dzīve notikušo komentēt atteikusies, vien lakoniski norādot, ka viņa un Oskars "jau sen ir labi draugi".

Mango atgādina, ka Signe ar basketbolistu Valteru dinastijas jaunāko pārstāvi Kristapu salaulājās 2006. gada vasarā, bet pēc trīs gadus ilgušās laulības viņu attiecībās iestājās krīze un sportists pieņēma lēmumu šķirties no savu divu bērnu mātes.

Kopš šo attiecību izjukšanas Signe publiski izvairījusies demonstrēt savas jaunās attiecības, bet pievērsusies jaunam hobijam - viņa kļuvusi par modes mākslinieci. Tiesa gan, modes eksperti viņas centienus īpaši glaimojoši nav novērtējuši, tomēr tas jaunajai sievietei nestājas ceļā uz sapņu īstenošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!