Foto: Mango

Skandalozā latviešu basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere (attēlā) kopš pavasara strādāja pašmāju slavenību iecienītajā klubā Coyote Fly, bet tagad Valtere darbu ir zaudējusi.

Kopš Coyote Fly atrašanās vietas maiņas šī gada aprīlī Valtere bija ne tikai regulāra viešņa populārajā izklaides vietā, bet arī strādāja tur algotu darbu - viņai kā stilistei bija uzticēta bāra meiteņu sapošana pirms nedēļas nogales ballītēm, un Signe vairākkārt medijos bija paudusi savu sajūsmu par viņai uzticētajiem pienākumiem.

Tiesa, septembrī Valterei savu sapņu darba vietu, kur izdevās apvienot izklaidi ar nauda pelnīšanu, nācies pamest - tam par iemeslu kļuvusi pašas "ballīšu karalienes" vētrainās dzimšanas dienas svinības, kas izvērtušās pamatīgā jandāliņā.

Kā vēsta izdevums Kas jauns, svinību laikā Valtere ar savām draudzenēm mētājusi apkārt tortes gabalus, ar šampanieti no balkona aplaistījusi citus kluba apmeklētājus, dauzījusi glāzes un citādi ālējusies, bet uz apsargu lūgumiem savaldīties nav reaģējusi.

Par notikušo vēlāk informēti kluba saimnieki, kuri par Valteres un divu citu darbinieču - frizieres Kristīnes un bārmenes Zanes - uzvedību bijuši tik ļoti sašutuši, ka nolemts karstasinīgo trijotni no darba atlaist, jo viņas arī agrāk darba laikā pārmērīgi izklaidējušās un par to saņēmušas kluba saimnieku aizrādījumus.

Pati Signe par darba zaudējumu īpaši nebēdā - šobrīd viņa darbojas pie individuāliem projektiem, kas saistīti ar modes un stila lietām, kā arī drīzumā debitēšot kādā pikantā žurnālā kā modeļu fotosesiju stiliste.

Tāpat Valtere nolēmusi pabeigt mācības Birutas Mageles starptautiskajā stilistu skolā, kur viņa dēļ darba Coyote Fly paņēmusi pārtraukumu. "Vajadzēja izvēlēties - skola vai darbs, tobrīd izvēlējos par labu darbam. Taču es jau tagad, lai arī bez diploma, jūtos un darbojos kā stiliste," stāstījusi Valtere.

Foto galerijā: Signe Valtere kopā ar abām pārējām no darba atlaistajām meitenēm Kristīni un Zani aizvadītās nedēļas nogalē iepirkšanās centrā Sky&More.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!