Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Odiozais Itālijas miljardieris, bijušais premjerministrs Silvio Berluskoni nedēļas nogalē ar vērienu svinējis "mīlestības festivālu" – Milānas ziemeļos tika dzertas simboliskas kāzas. To centrā bija pats 85 gadus vecais bagātnieks un viņa mīļotā sieviete Marta Fesčina, ziņo "Mail Online".

Itālijas parlamenta deputāte, 32 gadus vecā Marta Fesčina, jau divus gadus ir Silvio Berluskoni mīļotā sieviete. Lai gan abi nav oficiāli precējušies, nedēļas nogalē villā netālu no Milānas tika svinētas simboliskas kāzas, kurās itin viss bija kā īstās kāzās.

Līgava bija tērpusies dizainera Antonio Rivas kleitā, pats Berluskoni zilā "Armani" uzvalkā izpildīja serenādi mīļotajai, klāt bija paprāvs viesu pulks, kas tika sēdināts smalkā banketā, un notiesāta vairāku stāvu kāzu torte ar abu mīlnieku iniciāļiem. "Mail Online" vēsta, ka Berluskoni šajā dienā bijis "laimes pilns".

Kā liecina sociālajos tīklos nonākušie attēli, šajā sarīkojumā tika svinēta mīlestība, kas jau divus gadus vieno deputāti ar bijušo premjeru. 2020. gadā Berluskoni pameta savu iepriekšējo draudzeni Frančesku Paskālu, ar kuru kopā bija septiņus gadus, lai iemīlētu Martu, kura bagātnieku savaldzināja ar... vēstulēm.

Itālijas tabloīdi raksta, ka simboliskās kāzas tikai daļēji apmierina jauno dāmu, jo viņa vislabprātāk vēlētos īstas kāzas un sievas statusu. Tiek uzskatīts, ka pret tām iebilst pieci Berluskoni pieaugušie bērni, jo īsta laulība nozīmētu piekļuvi Berluskoni ģimenes bagātībām, taču mantinieki to nevēlas pieļaut.

60 "kāzu" viesu vidū vairums bijuši radinieki no Martas puses. Klāt bija Berluskoni brālis, kā arī "līgavaiņa" četri bērni, bet dēls Pjērs Silvio nebija ieradies.

Pasākuma saviesīgajā daļā Berluskoni savai mīļotajai nodziedāja serenādi (Berluskoni jaunībā bija dziedātājs uz kruīza kuģiem), viesiem tika klāts galds ar ēdieniem no "Da Vittorio" restorāna, bet izskaņā pāris sanākušajiem uzdāvināja pateicības dāvanas – šalles dāmām, pulksteņus un kaklasaites kungiem.

Berluskoni mūža laikā bijis divreiz oficiāli precējies – ar pirmo sievu Karlu viņš bija kopā no 1965. līdz 1985. gadam, ar otro, aktrisi Veroniku Lario, laulība ilga no 1990. līdz 2010. gadam. Itālijā viņš zināms arī kā īstens meitu ģēģeris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!