Foto: Instagram.com/simonakubasova/

Pavisam drīz precētas sievas godā tiks latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova. Viņa ar mīļoto barbadosiešu uzņēmēju Radžu gredzenus mīs vasaras sākumā.

Simona ar sociālo tīklu stapniecību plašākai sabiedrībai atklājusi savu sapņu kāzu detaļas. Aizvadītās nedēļas izskaņā viņa "Instagram" tīklā vēstījusi, ka līdz maģiskajai nedēļas nogalei esot atlikušas vien četras nedēļas.

Tāpat arī viņa bildes, kurā pozē līgavas kleitā, aprakstā norādījusi, ka kāzas notiks Itālijā. Viņa un Radžs precēsies pie gleznainā Komo ezera.

Komentāru sadaļā Simona atklājusi, ka kāzas tiks svinētas ļoti šaurā cilvēku lokā. Tiesa, viņa gan solījusi, ka "Instagram" sekotāji īpašajā dienā tiks priecēti ar īsajiem video stāstiņiem.

Atgādinām, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, un Radžs saderinājās aizvadītā gada rudenī. Barbadosiešu izcelsmes biznesmenis savu mīļoto bildināja ļoti skaisti – privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.

Latviešu daiļava ar savu izredzēto, kura tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks, iepazinās ceļojuma laikā Spānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!