Foto: Privātais arhīvs

Šajā nedēļas nogalē pie gleznainā Komo ezera Itālijā precēsies latviešu modele Simona Kubasova un barbadosiešu uzņēmējs Radžs, kuri ikdienā dzīvo ASV. Savas īpašās dienas priekšvakarā topošajai sievai gadījušās vairākas ķibeles, kas pamatīgi pakutinājušas viņas nervus.

Kā jau Simona to bija solījusi, viņa kāzu gatavošanās procesu atspoguļo "Instagram" tīklā gan ar bildēm, gan īsajiem video stāstiņiem. Šonedēļ viņa izklāstījusi likstas ar kleitu un frizieri.

"Šī bija vistrakākā diena! Viena no manām kleitām joprojām tiek labota. Viss bija ideāli līdz brīdim, kad iesprūda rāvējslēdzējs, es nevarēju doties prom no drēbnieka. Ņujorkas neprātīgās satiksmes dēļ es nokavēju pierakstu pie slavena friziera. Labi, ka cilvēkiem šeit ir mīkstas sirdis, pēc dažām asarām viņi piekrita par mani parūpēties," vēstījusi Simona.

Tobrīd veiksme nav bijusi Simonas pusē, un viņa apcerīgi sapņojusi par brīdi, kad sēdēs lidmašīnā ceļā uz Itāliju un malkos vēsu šampanieti.

Beigās viss tomēr beidzies labi. Kā liecina topošās sievas aktivitātes sociālajos tīklos, viņa veiksmīgi nokļuvusi līdz Komo ezeram, kur izbaudījusi arī nelielu atpūtu pirms savām pasaku kāzām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!