Foto: Privātais arhīvs

Šovasar par precētu sievu kļūs latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova, un lielās dienas gaidās līgava kopā ar māsu Diānu un draudzenēm atpūtusies jestrā vecmeitu ballītē.

Martā Simona saviem "Instagram" sekotājiem vēstīja, ka līdz kāzām ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu atlikuši tikai trīs mēneši. Tāpat arī viņa ļāva ielūkoties līgavaiņa precību tērpa uzlaikošanas aizkulisēs.

Savukārt šajā nedēļas nogalē Simonai sarīkota vecmeitu ballīte. "Mēs Simonu nolaupījām uz visu nedēļas nogali. Un mēs paņēmām arī viņas telefonu, tāpēc nemaz nepūlieties ar viņu sazināties," "Instagram" tīklā vēstījušas Simonas draudzenes.

Līgavas foto bloga īsajos video stāstos iemūžināti jestri svinību kadri, kuros Simona plunčājas baseinā un kopā ar draudzenēm izklaidējas nakstklubā.

Atgādinām, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, un Radžs saderinājās aizvadītā gada rudenī. Barbadosiešu izcelsmes biznesmenis savu mīļoto bildināja ļoti skaisti – privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku. Jāatzīmē, ka latviešu daiļava ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!