Foto: Privātais arhīvs

Pērn jūnija sākumā par precētu sievu kļuva latviešu modele Simona Kubasova – viņa pie gleznainā Komo ezera Itālijā salaulājās ar mīļoto vīrieti, barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu. Pāris nupat atzīmēja pirmo kāzu gadadienu, un par godu šim īpašajam notikumam mīlētāji devušies eksotiskā ceļojumā.

Simona un Radžs kāzu gadadienu svinēt devušies uz gleznainajām Tērksas un Kaikosu salām Bahamu reģionā. Pāris izvēlējies ekskluzīvu kūrortu ar luksusa apartamentiem un privātu pludmali.

Ceļojuma gaitas Simona cītīgi dokumentē un izrāda arī savam plašajam sekotāju pulkam "Instagram" īsajos video stāstiņos, kur Radža izredzētā Tērksas un Kaikosu salas nodēvējusi par īstu paradīzi zemes virsū.

Jau vēstīts, ka Simona un Radžs tuvāko draugu un radinieku lokā pērn precējās pie Komo ezera. Mīlētāji viens otram jāvārdu teica divās skaitās ceremonijās, no kurām viena bija ieturēta indiešu kāzu tradīcijās.

Simonas un Radža mīlestības svētku dzīres ilga četras dienas, un jaunā sieva pēc kāzām pieņēma arī vīra uzvārdu, kļūstot par Kubasovu-Prakašu.

Simona jau labu laiku dzīvo ASV, un ar savu nākamo vīru viņa iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Pāris saderinājās 2017. gada rudenī, un Radžs savu izredzēto bildināja īpaši romantiski – privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.

Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

View this post on Instagram

One year down... Forever to go ❤️ #oneyearanniversary

A post shared by SimonaKubasova (@simonakubasova) on Jun 1, 2019 at 3:18pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!