Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju presi šovasar pāršalca ziņas par krīzi hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes kopdzīvē, un abi tobrīd neslēpa, ka nolēmuši padzīvot šķirti. Tagad izskatās, ka pārim tomēr izdevies pārvarēt grūtības un saglābt laulību.

Sirsnīgajā Ziemassvētku laikā Saulieši tikuši pie jauna ģimenes mīluļa. Kā liecina dzīvnieku patversmes "Ulubele" oficiālajā "Facebook" lapā publiskots foto, hokejista ģimene adoptējusi rudu runčuku.

"Hokejista Kaspara Saulieša ģimene šodien kļuva par vienu runčuku kuplāka," vēstīts bildes aprakstā. Fotogrāfijā visi Saulieši – Kaspars, Katrīne un viņu meitiņas Kortnija un Kerija – iemūžināti kopā ar savu jauno mājdzīvnieku.

Vērīgākie piefiksējuši, ka Kaspars pēdējā laikā bieži manāms arī sievas publicētajos "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām.

Atgādinām, ka Katrīne, pašmāju presei šovasar stāstot par krīzi laulībā, atklāja, ka abiem ar vīru kļuvis grūti būt līdzās, kā arī atzina, ka laulība esot sākusi šķobīties jau pirms aptuveni trim gadiem.

Abi ar vīru bija nolēmuši nesteigties ar šķiršanās dokumentu iesniegšanu un kādu laiku padzīvot atsevišķi, lai viens otram dotu laiku pārdomām.

Katrīne un Kaspars gredzenus mija 2008. gada 20. jūnijā. Pārim ir divas kopīgas meitiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!