Foto: Vida Press
Britu supermodeles Keitas Mosas mīlas dzīve ir raiba kā dzeņa vēders, un viņas mīļāko sarakstā atrodami daudzi slaveni, talantīgi un bagāti vīrieši. Par viņas jauno simpātiju kļuvis grāfs Nikolajs fon Bismarks (abi attēlā).

Tabloīdi vēsta, ka Nikolajs ir 29 gadus vecs fotogrāfs ar skanīgu vārdu un titulu. Viņš ir aktīvs britu augstākās sabiedrības burziņu apmeklētājs, turklāt uztur draudzīgas attiecības ar vairākiem britu karaļnamam pietuvinātiem cilvēkiem.

Runas par 42 gadus vecās supermodeles un jauniņā fotogrāfa mīlas sakaru uzvirmoja pirms pāris nedēļām, un beidzot šīm attiecībām gūts oficiāls apstiprinājums.

Abi kopā trešdienas pievakarē Londonā apmeklējuši saviesīgu pasākumu. Pāris no fotogrāfiem un apkārtējiem cilvēkiem nav slēpis savas siltās jūtas vienam pret otru – Mosa uz burziņu ieradusies roku rokā ar savu jauno mīļāko.

Tiesa, puisim nav tā labākā slava. Britu laikraksti vēsta, ka viņš ir nelabojams uzdzīvotājs un ballīšu zvērs, kurš pārlieku aizraujas ar alkohola lietošanu un niekojas ar narkotikām.

Jāatzīmē, ka Mosa joprojām ir oficiāli precējusies ar grupas "The Kills" līderi Džeimiju Hinsu. Kāzas notika 2011. gadā, taču pērn izskanēja runas, ka šai savienībai pienācis gals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!