Foto: Publicitātes foto

Priecīgu ziņu saviem faniem, draugiem un atbalstītājiem šonedēļ atklājusi skandalozā pašmāju dizainere Kristīne Deimon (attēlā). Viņa pavēstījusi, ka ir otrā bērniņa gaidībās.

Kā jau tas piedien īstām slavenībām, arī Deimon šo priecīgo vēsti paziņojusi ar sociālo tīklu starpniecību. Dizainere savā Facebook profilā publicējusi pašbildīti, kurā viņa, tērpusies vienā apakšveļā, pozē pie spoguļa.

"Tas ir kā darbs, uzturēt sevi deviņus mēnešus perfektā formā. Ar pirmo bērnu man tas neizdevās, jo nostāja bija, ka var visu... Nu ar to visu dabūju +32 kilogramus.

Trešais mēnesis ar mazo vampīrēnu rit gludi, pagaidām bez liekiem kilogramiem, ar aktīvu sportu un sekošanu uzturam. Pats labākais - es beidzot neuztraucos par savu presi," vietnē Facebook oficiālu paziņojumu sniegusi Deimon.

Ziņa dizaineres fanu un paziņu vidū, protams, izraisījusi īstu sajūsmu, un ļaužu pulciņš Deimon apsveikuši ar priecīgo notikumu. Savukārt kāda tuva Kristīnes draudzene pavēstījusi, ka nesen viņai bijis pravietisks sapnis, kurā viņa redzējusi, ka tērpu mākslinieces otrais mazulis būšot meitiņa.

Arī pati Deimon paziņojusi, ka viņa esot pārliecināta - šoreiz viņai piedzims meita. Kā viņa atklājusi, otrā grūtniecība pilnībā atšķiroties no pirmās, kad Kristīne iznēsājusi dēliņu. Šoreiz viņas seja esot ļoti izmainījusies, turklāt ūdens garšojot pēc metāla. Šīs iezīmes, viņasprāt, liecinot par to, ka gaidāma maza sievietīte.

Jau vēstīts, ka 2013. gada 22. oktobrī Deimon laida pasaulē savu pirmdzimto dēlu Mihaelu. Arī toreiz modes māksliniece par bērniņa piedzimšanu paziņoja sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!