Foto: Privātais arhīvs

Piektdien, 10. oktobrī, dzimšanas dienu atzīmē jaunā latviešu modes dizainere un kailfoto dīva Kristīne Deimon (attēlā). Savos 25 gados viņa paveikusi visu to, ko cits nespēj pat dzīves laikā – ne tikai nodibinājusi ģimeni, bet arī radījusi paliekošas modes vērtības un iepriecinājusi tautiešus ar pikantām bildēm un drosmīgu viedokli.

Latvijas šovbiznesā Deimon zvaigzne uzmirdzēja 2013. gada sākumā, kad jaunā dizainere sevi pieteica ar drosmīgu vakartērpu kolekciju. Toreiz viņa atklāja, ka ideja radīt savus tērpus viņai radusies tāpēc, ka gribējies smuki izskatīties uz Jauno vilni, bet Rīgas veikalu piedāvājums neapmierinājis.

Deimon tērpus ātri vien iemīlēja spožākās Latvijas šovbiznesa meitenes - viņai kā modeles pozēja izskatīgās Liene Skulme un Lingita Lina Bopulu, dziedātājas Liene Greifāne Candy un Samanta Tīna.

Jaunā māksliniece turpināja gudri bruģēt ceļu uz panākumiem, pozējot pikantās sesijās, dodot sievietēm vērtīgus padomus par mākslīgo krūšu kopšanu un iedvesmojot izvēlēties turīgus puišus. Arī pati Deimon vērsās pie faniem, lūdzot palīdzību grūtā brīdī - dizainere nespēja izlemt, vai pirkt melnu vai rozā BMW.

Papildus šīm intensīvajām aktivitātēm uzņēmīgā Deimon vēl paspēja iznēsāt bērniņu, kuru laida pasaulē 2013. gada oktobrī. Pēc dzemdībām viņa ātri vien atguva skaistumu un slavu, atsūcot taukus un tiekot pie iespaidīga tetovējuma, tāpēc jau drīz varēja apgriezties apritē un priecēt tautu ar jauniem kailfoto.

Diemžēl meitenes uzvaras gājienu pabojāja nekaunīgā žurnāliste Ieva Adamss, kura visbeidzot publiski pateica to, ko izrādījās labu laiku domājuši daudzi - Deimon tērpi esot šausmīgi un bezgaumīgi, bet latvieši baidās atvērt dizainerei acis, beidzot pasakot šo patiesību.

Taču Deimon nav apstādināma - viņa turpina pozēt pikantās sesijās un jau devusi draisku mājienu par to, ka pavisam drīz taisās atkal biedēt Ievu ar jaunu tērpu kolekciju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!