Foto: Vida Press

Bijusī modele Hollija Medisona (attēlā), kura savulaik dzīvoja izdaudzinātajā "Playboy" savrupnamā un bija viena no Hjū Hefnera draudzenītēm, ir gaidībās, vēsta ārvalstu mediji.

26 gadus vecā Hollija tiek dēvēta par vienu no leģendārākajiem un arī skandalozākajiem "Playboy" zaķīšiem. Ne velti – pēdējos gados viņa izdevusi divas grāmatas, kurās aprakstīta dzīve mītiem apvītajā savrupnamā.

Ja var ticēt sievietes rakstītajam, attiecības ar Hefneru un "Playboy" zaķīša titula nešana nav bijis viegls darbiņš. Sieviete savās grāmatās atklājusi daudzus baisus faktus – ka viņa mēģināta sazāļot, ka sekss ar Hjū bijis nožēlojams un ka dzīve savrupnamā novedusi viņu depresijā.

Tiesa, bijušais "Playboy" zaķis plikumu demonstrēšanai atmetis ar roku un jau vairākus gadus ir laimīgi precējies ar vīrieti vārdā Paskvāle Rotella. Pārim ir kopīga meitiņa Reinbova, kurai šopavasar apritēja trīs gadiņi.

Tabloīdi vēsta, ka Hollijas ģimenē drīzumā gaidāms pieaugums – bijušais "Playboy" zaķītis ir otrā mazuļa gaidībās. Bērniņam pasaulē jānāk augustā.

Ārvalstu mediji priecājas, ka Medisona gaidību laikā burtiski staro, un savu grūtnieces puncīti modele pieguļošā kleitiņā nesen atrādījusi Losandželosā animācijas filmas "Finding Dory" pirmizrādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!