Foto: Vida Press
Britu prinča Harija mīļotā sieviete, amerikāņu aktrise Megana Mārkla (attēlā) ir ārzemju tabloīdu šī brīža iecienītākais personāžs. Sievietes privātā dzīve tiek nežēlīgi iztirzāta līdz katrai sīkākajai detaļai, un šonedēļ viņas vārds uzvirmojis kailfoto skandālā.

Amerikāņu tenku portāls "Radar Online" zem visnotaļ kliedzoša virsraksta publicējis foto, kuros sieviete, kura tiek dēvēta par Mārklu, kailām krūtīm sauļojas pludmalē.

Bildēs redzama brunete, kura pludmalē gozējas bez bikini augšiņas. Amerikāņu tabloīds, kas nopludinājis bildes, norādījis, ka pikantie kadri tapuši 2005. gadā Mārklas atvaļinājuma laikā Grieķijā.

"Ir vēl daudzas citas bildes," kāds anonīms informators norādījis izdevumam "Radar Online", piebilstot, ka Mārkla esot pavisam parasta sieviete, kurai pludmalē nereti patīk sauļoties kailām krūtīm.

Tāpat anonīmais "labdaris" piebildis, ka līdzīgi foto arī tapuši atvaļinājuma laikā Jaunzēlandē pirms aptuveni četriem gadiem. Informators sacījis, ka Mārklai esot paniskas bailes, ka šie foto varētu nonākt atklātībā.

Pēc bilžu publicēšanas mediji sadalījušies divās nometnēs – vieni steidz vēstīt, ka atklātībā nonākuši Mārklas kailfoto, savukārt otri pauž bažas, ka skandāls ir mākslīgi uzpūsts un bildēs iemūžināta kāda cita sieviete, kas tiek uzdota par Harija mīļoto.

Izdevums "E! News" apgalvo, ka bildēs "pavisam noteikti nav redzama Megana Mārkla". To apstiprinājis arī laikraksts "The Daily Mail".

Atgādinām, ka novembra sākumā britu karaļnams publicēja oficiālu prinča Harija paziņojumu, kurā viņš apstiprināja attiecības ar Mārklu, kā arī asi kritizēja paparaci un tabloīdu neremdināmo ziņkāri un sabiedrības pastiprināto interesi par viņa mīļotās sievietes privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!