Foto: Vida Press
Kārtējās likstas piemeklējušas izdaudzināto Kardašjanu ģimenīti. Ārzemju tabloīdi steidz vēstīt, ka Hlojas Kardašjanas mīļotais un viņas gaidāmā bērna tēvs, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēlētājs Tristans Tompsons pieķerts kopā ar citu sievieti.

Pats pirmais par to visiem lepni paziņot steidzis izdevums "The Daily Mail", kura rīcībā nonācis videoieraksts, kurā Tompsonu un kāda brunete, kas, kā vēlāk atklājies, ir bārmene un striptīza dejotāja vārdā Lanija Blēra, apmainās ar mīļuma izpausmēm.

Kāda anonīma labdara piegādātajā video redzams, ka Tompsons pļāpā ar Blēru, bet tad sieviete apliek viņam ap pleciem savu roku, aizver acis un noskūpsta.

Tiek vēstīts, ka video uzfilmēts aizvadītās nedēļas izskaņā "PH-D Lounge" klubā Manhetenā. Lai gan Tompsons bija uzlicis galvā kapuci un mēģināja slēpt savu seju, citi izklaides iestādes apmeklētāji tomēr viņu atpazinuši.

Striptīza dejotāja Tompsonam vēlāk arī devusies līdzi uz viesnīcu, vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "Page Six".

Tompsona sānsolis kļuvis par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem notikumiem šovbiznesā, kas plaši atspoguļots dažādos medijos. Sportista rīcība arī izpelnījusies milzu nosodījumu, jo Hloja, kā zināms, ir gaidībās, un mazulītim jānāk pasaulē kuru katru dienu.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2018 at 6:50am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!