Foto: Publicitātes attēli
Krievijas estrādes dziedātājas Natašas Koroļovas vīrs publiski atzinies, ka krāpis savu sievu. Trešdienas rītā atzīšanās video no interneta gan pazudis.

50 gadu vecais Sergejs Gluško plašāk pazīstams ar savu striptīzdejotāja skatuves vārdu Tarzāns. Viņš un estrādes dīva ir precējušies kopš 2003. gada un ir viens no Krievijā visvairāk apspriestajiem šovbiznesa pāriem.

Nu Tarzāns nācis klajā ar oficiālu paziņojumu: viņš sievai nav bijis uzticīgs, vēsta "Lenta.ru".

"Atgadījās incidents. Es nokrāpu savu sievu, kura man ir no Dieva dota. Nemelošu un neteikšu, ka tas nebiju es, bet kāds man līdzīgs vīrietis. Nē, es runāšu atklāti. To izdarīju es, un tikai man būs jāatbild Dieva un savas sievas priekšā," pauž vīrietis, uzsverot, ka krāpšanas epizode bijis tikai banāls sekss bez jebkādām jūtām, jo mīl viņš tikai Koroļevu.

Šovmenis arīdzan ieslīgst detaļās, kā šī nelaime ar viņu atgadījusies. Izrādās, viņš nonācis vieglprātīgu dāmu sabiedrībā, kur ticis valdzināts un, iespējams, viņa modrība iemidzināta ar kādām nebūt vielām.

"Tas, ka tevi iz*rāzis Tarzāns, arī paliks tavas dzīves vienīgais sasniegums," videouzrunā pavedinātājām skarbus vārdus velta mākslinieks. Tiesa, nav skaidrs, par cik krāpšanas epizodēm un cik sievietēm ir runa, bet Krievijas tabloīdi lēš, ka mīļākās viņam bijušas divas.
Nesen kāda Anastasija Šulženko nāca klajā ar paziņojumu, ka Koroļevas prombūtnes laikā izklaidējusies ar slaveno Tarzānu. Pēc tam viņa Krievijas medijiem pauda, ka ir stāvoklī no viņa. Šulženko pamanījās Tarzāna un Koroļevas māju arī aplaupīt, paņemot naudu un vērtslietas. Koroļeva aprēķināja, ka šī būtne nodarījusi skādi aptuveni piecu miljonu rubļu apmērā.

Tarzāns ir Koroļevas otrais vīrs, iepriekš viņa bija precējusies ar Igoru Nikolajevu. 47 gadus vecā estrādes dīva pirms deviņiem gadiem paziņoja par aktīvās karjeras beigām. Tarzānam ar Koroļevu ir 18 gadu vecs dēls Arhips.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!