Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Starp ietekmīgākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm ierindojams grupas "Leningrad" līderis Sergejs Šnurovs, un arī žurnālista, televīzijas raidījumu vadītāja Vladimira Poznera vārds komentārus neprasa. Tagad tapis zināms – abi kungi pamatīgi saķildojušies.

Gaismā negaidīti celts kāds desmit mēnešus sens notikums – pērnā gada oktobrī Šnurovs viesojās Pirmajā kanālā pie Poznera, bet intervija nenoritēja pārāk gludi.

Tagad Pozners sarunā ar radiostaciju "Baltkom" atklājis – šī saruna uzskatāma par pilnīgu izgāšanos un pie tā vainojams tieši populārais rokmūziķis.

"Izrādījās, ka Šnurovs ir pilnīgi nekāds, tas mani pārsteidza. Viņam nebija nekā, ko teikt, viņš neatbildēja uz jautājumiem, viņš bija tukšs, neinteresants. Es nezināju, ka viņš ir tāds. Es negribu teikt, ka viņš ir muļķis. Bet tieši viņš izgāza interviju," Poznera sacīto radiostacijai "Baltkom" citē portāls "Lenta.ru".

Pieredzes bagātais žurnālists sūkstījies, ka intervijā nav uzzinājis neko vērtīgu, kā arī norādījis – viņam Šnurovs šķitis bezpalīdzīgs.

"Viņš pārtraukumos nervozi aizpīpēja, lai gan studijā smēķēt nedrīkst. Es viņam par to aizrādīju, bet viņš neko sev nevarēja izdarīt," tikšanās aizkulises atkājis Pozners.

Pats Šnurs lieki nav kavējies un savā "Instagram" profilā komentējis Poznera teikto.

"Jau tik daudz ūdeņu aiztecējis, bet acīmredzot es viņam ar savu tukšumu vai nevarību esmu spēcīgi palicis atmiņā, ja jau viņš nenogurst ikreiz mani pieminēt ar labiem profesionāliem vārdiem. Kurš ir vainīgs, ka neizdevās raidījums? Protams, es. Ne jau viņš, patiesi? Viņš taču ir Pozners," savā "Instagram" profilā prātojis mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!