Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas jauno biznesa haizivi dēvētais Raivis Raspopovs (attēlā) savam amatu sarakstam pievienojis vēl vienu nodarbošanos – viņš kā bārmenis sācis rosīties Spot Kafe. Diemžēl ar puiša debiju jaunajā amatā nav apmierināts cits kafejnīcas darbinieks. Viņš atklāj – pirmajā darba vakarā Raspopovs bijis manāmi iereibis.

DELFI Izklaidei atklāj pats Raspopovs, viņš nupat sācis strādāt Spot Kafe, kur turpmāk rosīsies ik piektdienas un sestdienas nakti. Puisis jauc kokteiļus un darbojas kā bārmenis.

"Kokteiļus jaukt ir viegli, bet atcerēties to sastāvdaļas ir nedaudz grūtāk. Ar laiku visu pagūšu, par to varu neuztraukties, jo man ir ļoti zinošas kolēģes, kuras mani apmāca," priekpilns, stājoties jaunajā amatā, ir Raspopovs.

Diemžēl reizē ar priecīgo ziņu par Raspopova debiju bārā DELFI Izklaidi sasniedza ziņa no kāda cita iestādes darbinieka, kurš par ballīšu zvēra rosīšanos aiz bāra letes nav sajūsmā. Un tam ir iemesli.

"Biju kafejnīcā piektdien, kad darbā stājās arī Raspopovs. Novēroju, ka aptuveni ap vieniem naktī darba pienākumi it kā pazuda no viņa pleciem. Raspopovs paralēli darbam sāka dzerstīties ar draugiem, un izskatījās, ka stāvēšana aiz bāra letes viņu vairs īpaši neinteresē," atklāj darbinieks, kurš zināmu apsvērumu dēļ vēlējās palikt anonīms.

Pats Raspopovs DELFI Izklaidei atklāj, ka viņa darba laiks ir no 21 vakarā līdz pieciem rītā. Ziņotājs ir pārliecināts, ka otro pusi darba laika jaunais bārmenis bijis iereibis. "Un tā nebija nekāda kolas dzeršana. Labi varēja redzēt, ka viņš ar draugiem lietoja alkoholu.

Pēdējās darba stundas viņš pavadīja, dzerot ar draugiem, bet, kad ievajadzējās, reibumā pārgāja uz letes otru pusi un uzjauca kādam kokteili," neapmierināts ar Raspopova darba stilu ir kolēģis. Viņš gan piebilst, ka laimīgā kārtā nekādu incidentu nav bijis, apmeklētāji samierinājušies ar to, ka viņus apkalpo visai labi iesilis bārmenis.

Tikmēr pats Raspopovs uzsver, ka uz alkoholu vairs īpaši neskatoties un jau sen esot atteicies no ballīšu zvēra izlēcieniem. "Jau labu laiku priekšroku dodu sportam un veselīgam uzturam," tā Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!