Foto: Instagram.com/plushenkoofficial
Nopelniem bagātā krievu daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko laulātā draudzene, producente Jana Rudkovska nereti tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, un šonedēļ viņas vārds atkal plaši izskanējis ziņu virsrakstos. Daudzus šokējusi sievietes atzīšanās, ka viņa mēdz sodīt savu piecus gadus veco dēliņu Sašu.

Saša jau kopš dzimšanas gozējas starmešu gaismās, un viņš ar savu vecāku gādību kļuvis par īstenu zvaigzni. Puisēna gaitas vērienīgi tiek atspoguļotas sociālajos tīklos, un reti kurš viņa vienaudzis var lepoties ar tik publisku dzīvi.

Tiesa, netrūkst tādu, kas uzskata, ka Jevgeņijs un Jana savam dēlam liedz baudīt normālu bērnību. Pārim ne vienu reizi vien pārmests, ka viņu puisēna liktenis esot skumjš, un daudzi novērojuši, ka Saša bildēs bieži vien izskatās samocīts un nelaimīgs.

Sekojot sava slavenā tēta piemēram, arī Saša nodarbojas ar daiļslidošanu, un viņa mamma nesenā intervijā atzinusi, ka savam dēlam nekādas atlaides nedodot – viņam ir jāievēro stingrs režīms. Ja dēls neklausa, vecāki viņu mēdz sodīt.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

"Žeņa vienreiz paņēma jostu un nedaudz viņam uzsita pa dupsi. Tā josta ir maza un plāna. Un kas par to? Arī mani vecāki mani mēdza iespundēt tumšā istabā un izmantoja jostu, arī mājas aresti bija. Un kas? Vai tāpēc es neesmu izaugusi par cilvēku?" nesenā intervijā TV kanālam "Дождь" stāstījusi Jana.

Tāpat arī sieviete atklājusi, ka dēls par sasniegumiem tiekot apbalvots – vecāki viņam 30 minūtes atļauj paskatīties multenes. Rudkovska uzsvērusi, ka tādējādi mazajam Sašam esot lielāks stimuls censties.

Rudkovskas atzīšanās izraisīja lielu sabiedrības sašutumu, un daudzi sievieti apbēra ar pārmetumiem par to, ka viņa pret dēlu izturoties cietsirdīgi un traumējot viņa psihi, liedzot viņam baudīt normālu bērnību.

Visbeidzot Rudkovska ar sociālo tīklu starpniecību šonedēļ uzrunāja visus nelabvēļus, publicējot savas pārdomas par bērnu audzināšanu. Sieviete vēstījusi, ka viņai esot vienalga, ko citi par viņu domā, jo viņas bērns nevis blenž "aifonos" un planšetēs, bet gan cītīgi trenējas uz ledus.

Tiesa, šī vaļsirdība Rudkovskai maksājusi dārgi. Uzoduši kārtējo sensāciju, arī vairāki britu tabloīdi publicējuši ziņas par viņas audzināšanas metodēm, īpaši uzsverot, ka mazais zēns tiek ieperts un spundēts tumšā skapī.

Tā, piemēram, izdevums "Mail Online" vēstījis, ka "miljonāre, krievu daiļslidotāja piecus gadus vecā pēcnācēja māte atzīstas, ka per bērnu ar siksnu un ieslēdz viņu tumšā skapī, lai viņš kļūtu par pasaulē labāko slidotāju".

Спорт творит чудеса, и пусть хейтеры упрекают меня за жёсткость в воспитании и за то что вместо телефонов и айпедов у Санечки @gnomgnomych ,которому только исполнилось 5 лет пол дня проходит на льду и в Академии @angelsofplushenko где он тренируется , я точно знаю одно,что спорт -это серьёзно, и это только начало сложного пути к той цели ,ради которой дети идут в профессиональней спорт! А цель у родителей одна -вырастить хорошего спортсмена и настоящего мужчину ! «Собаки лают , а караван идёт»! Надеюсь здравомыслящих людей больше,которые понимают ,что -спорт это адский труд ,и к вершине успеха надо идти в наше время с 4 лет, так как время такое ! Скорости растут , прыжки усложняются и уже девочки прыгают по 2 четвертных прыжка в одной программе ! Поэтому дорогие и уважаемые подписчики , каждый для своих детей выбирает свой путь и проходит с детьми его , мы выбрали этот , чего и всем Вам желаем! Выбрать путь для своего ребёнка и помогать его пройти достойно и дойти хоть до какой -то серьёзной цели , уверена ,что в будущем они только поблагодарят Вас за это ! Женя @plushenkoofficial свою маму благодарил всегда ,а она его очень строго воспитывала,в спорте нет поблажек и не будет никогда и никому ! Это кстати первая часть программы Саши ,вторая ещё сложнее и интереснее ,и я счастлива, что смотря на Сашу многие родители отдают своих малышей в спорт , в фигурное катание! Вот это здорово , а сидеть и осуждать и рассуждать каждый может, это самое простое,но мы никогда не ищем лёгких путей , у нас путь один и он очень сложный ! Ps Если интересно , то на выходных выложу 2 часть первой соревновательной программы Саши!

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Apr 3, 2018 at 10:40am PDT

Ни разу не балуемся 🙈🙈🙈Всем хороших выходных )

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jan 19, 2018 at 11:12am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!